Aaaa... ce situatie? Consider ca cel mai bine ar fi sa va vedeti (adica face to face)si sa vorbiti ca doi oameni responsabili despre aceste mesaje. Daca totusi nu ai incredere deplina in el ai putea sa-i spui sub forma de gluma ceea ce simti adica ceva de genu "da, ma...si eu te iubesc"urmat de un zambet ironic, sa-i vezi reactia, va incepe sa-si puna aceleeasi intrebari ca si tine "oare isi bate joc de mine"daca chiar tine la tine va renuta la mesajele astea "bizare".
Da baietii astia pot strica multe Dar tu trebuie sa te gandesti daca esti sigura ca-l placi... sau e ceva de moment. Dupa asta trebuie sa te uiti la toate conv si sa le citesti inca odata. Poi gandeste-te daca ai fi fost in locul lui si ai fii vrut sa razi de cineva ai mai fi zis : "te iubesc" sau ai mai fi insistat? Momentan trebuie sa fii 'absenta' si sa vezi cum reactioneaza zilele astea. Mai mult nu cred ca pot sa te ajut tu il stii mai bine xcum oricat ai incerca nu cred ca o sa poti sa deslusesti vreodata mintea unui baiat... Doar tu poti sa-ti dai seama daca era o gluma sau nu si sa accepti adev oricare ar fi el.
Succes !
Vrea doar sa rada de tine, sa te innebuneasca sa te faca cat mai confuza...Si "rietenul" e partenerul lui de glume nesarate. Ignora-l total.
Asta are impresia ca poate face ce vrea? raspundei si tu cu aceeasi moneda:indiferenta! asta doare cel mai tare.si cu asta o sa'si dea seama ca nu poate face ce vrea din tine.nu'i mai rasp la sms, la beep-uri.lasa' sa insiste un pic si abia dupa raspunde'i.motive pentru care nu iai raspuns la msg sunt o multime! nu'i mai acorda atata atentie.si nu cred ca acum ii momentul sai spui ce simti pentru ca el nu'ti acorda prioritate! numa cand vei fi sigura de sentimentele lui poti sai spui si u.si restul cred ca o sa vina de la sine...