| Bissel a întrebat:

DAU FUNDA la minim 3 raspunsuri!happy Am creeat o pagina pe FaceBook si...as vrea sa-mi fac si o descriere. Dar nu stiu ce sa spun si cu ce sa incep. Puteti sa ma ajutati voi va roog? puppy dog eyes FUNDA PENTRU CEA MAI BUNA DESCRIEREE! love struck

10 răspunsuri:
| Aiwendil a răspuns:

Cel mai bine e sa nu-ti faci nici o descriere ca sa ramai misterioasa.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Aiwendil):

La cât o duce mintea ar fi bine să rămână un mister veşnic neelucidat.

| Bissel explică (pentru Woodenpints91):

Nu am postat aceasta intrebare ca sa ma judeci, eram in lipsa de idei.happy Hai bafta!winking

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Bissel):

Din lipsă de idei ţi-am dat şi eu răspunsul ăla. Din lipsă de altceva, mi-ai răspuns.

| Bissel explică (pentru Woodenpints91):

Da, minunat.

| Delicacy a răspuns:

Şi noi cum putem să te descriem dacă nu te cunoaştem?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Ziua bună oameni obsedaţi de facebook. Am creat această pagină în speranţa de a vă impărtăşi neliniştea ce o am cu privire la faptul că maimuţele, pardon, bărbaţii nu ne tratează, pe noi femeile corect. Fiind o pagină cu şi despre cât de grozave sunt fetele ( mai mult ca sigur ), voi posta aici zi de zi penibilităţi cum ar haine, cosmetice, coafuri ( luate toate de pe weheartit.com ) urmate de binecunoscuta descriere "like dacă ai purta, comm dacă nu" + numele meu cu un font cu inimioare, steluţe şi alte căcaturi superficiale.
Dar de ce să vă mai explic, căci TOATE paginile de facebook inutile, ca aceasta de altfel sunt astfel concepute. Vreau şi eu să intru în rândul lumii şi am nevoie de al vostru ajutor. Vă mulţumesc!
Deci, dragilor, dacă aveţi un coeficient cât mai mic de inteligenţă, nu ezitaţi să daţi Sfântul Like.
Aaa. Şi nu vă voi recunoaşte ca urmăritori ai grozavei şi minunatei mele pagini, dacă nu purtaţi cel puţin o dată pe zi un tricou neon. Pupici! "

Serios? Chiar nu eşti în stare să scrii o descriere de câteva rânduri?

| Bissel explică (pentru anonim_4396):

Sincer...ma amuzi! rolling on the floor))))))))) Crezi ca mi-am facut aceasta pagina pentru ca sunt o pitipoanca si ca vreau sa demonstrez in acea pagina CAT DE GROZAVE SUNT FETELE? straight face NO. Din lipsa de ocupatie.laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Bissel):

Nu mă interesează de ce şi pe ce temă îţi faci tu o pagină de facebook. Tot o prostie mi se pare. Tot inutilă va fi pagina.
Oricum, să scrii o descriere de 4 rânduri nu e deloc greu.

| Bissel explică (pentru anonim_4396):

Meh, oricum...m-am hotarat. Numai scriu nimic si gata!