| OFetitsaRoz a întrebat:

Buna TPU dau funda pentru o intrebare stupida..."Care este cea mai grea limba"?laughing rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| noktambul a răspuns:

Cea mai grea limba este prima! Dupa aia totul intra in normal laughing

12 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Prima. Pa!

| pengu a răspuns:

Probabil limba de balena thinking laughing) kiddin' big grin i have no ideea...depinde cum percepe fiecare o anumita limba tongue

| Mangoo a răspuns:

Salut! Nu exista cea mai grea limba. Adica pentru noi, romanii cea mai gra este chineza, pentru ei limbile latine, la fel de grea este si maghiara. Pa:X

| Nicole a răspuns:

Salut, pentru cei care au spus ca rusa e grea big grin, sa stiti e ft usoara eu o invat pentru ca locuiesc in Republica Moldova. Mi se pare grea limba romana pentru incepatori din cauza gramaticii, chineza si japoneza.
Georgy, bafta!:*

| bibyyy143 a răspuns:

Araba; armeana; chineza; coreana; ebraica; japoneza; rusa; sarba; vietnameza...

| davidutzu12 a răspuns:

Cea pe care o vorbesti tu. laughing

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Tzau
Tagalong, Coreeana, araba, nu stiu cum se zice la limba care o folosesc aia din Irak si Israel da e grea pentru ca am o prietena din Israel, Turca sunt multe, da un search pe google le gasesti pe toate oh go on

| yumeee a răspuns:

Latina.

| BBAlyss a răspuns:

Depinde, dupa parerea mea este japoneza dar si rusa, dar daca este sa o iei altfel cea mai grea limba este romana deoarece multi incearca sa invete limbi straine cand de fapt ei nu stiu sa vorbeasca bine limba lor materna, adica romana

| love13 a răspuns:

Chineza
Japoneza
Rusa
Bulgara
Romana
Sarba
Portugheza
Franceza
Germana
Engleza
Italiana
Spaniola
... app: vezi ca sunt in ordine [de la cea mai grea la cea mai usoara] Funda?batting eyelashes

| MelodySirena a răspuns:

Pai pentru mine este portugheza si maghiara...

| Totdddd a răspuns:

Chineza? Eu asa cred