Intr-o luna poti face multe
primul pas este dieta:
-abtine-te de la prajeli si fast -food,si consuma salate, fructe si multe altele
-sport, incearca sa faci genoflexiuni cu greutati pe umeri sau in spate, si forta, sau sa mergi la sala
-abtine-te si de la dulkiuri si alte pofte
Sper ca te-am ajutat dar incearca si site ul asta sfaturi.eva.ro/dieta/produse-pentru-slabit/ceva-anti-celulita-25748.html
Buna! Toata lumea are celulita, pana si barbatii... Celulita nu dispare asa de usor precum apare, asta-i clar! Celulita apare in special datorita alimentatiei proaste. Mananca mai multe fructe, legume, salate, bea apa mai multa si fa sport. Daca nu-ti poti permite sa mergi la saloane profesioniste pentru impachetari(argila, uleiuri speciale, masaj anticelulitic), mananca mai sanatos si fa sport. Poti folosii si diverse creme anticelulita, dar nu stii daca reduc intr-adevar celulita, cel putin nu intr-o luna. Fiind mai plinuta, nu te avatajeaza rochiile scurte, pentru ca iti va pune defectele in evidenta si nu cred ca vrei asta. O luna e putin sa scapi de celulita, asta trebuie in timp. In cel mai bun caz, cumpara-ti o alta rochie pana la genunchi, care sa te avantajeze si foloseste un ciorap negru sau de culoarea pielii ca sa nu atragi ochii exact la celulita, asta ar fi o buna solutie. Tu te poti apuca de acum sa "tratezi" celulita, ma repet...alimentatie sanatoasa, sport si o crema buna cu care sa te masezi dimineata si seara, iar rezultatele le poti vedea in timp, nu intr-o luna.
Din cate stiu eu :
30 de genuflexiuni pe zi
sa mananci ananas in fiecare zi (stimuleaza arderile)
Sper ca ti-am fost de folos! :-)
anonim_4396 întreabă: