1)Dragutza:incat sa te uitz de 2ori dupa mine, dolce:destul de mult, matura:inacat sa-mi dau seama ce vrei, copilaroasa:incat sa ma prefac ca nu-mi dau seama:-p
2)Ce te tot zolbezi la statusu'meu?! Nu vezi ca n-am chef sal sc!
3)Eu sunt asa cum vreau eu sa fiu si tu nu ma vezi schimba niciodata!:-p
4)Foaie verde de Bihor nu da Buzz! ca ai ignor!
Io p astea le prefer mai mult :-)pup
01. Acela care nu se iubeste pe sine insusi nu stapaneste nimic pe lumea asta.
02. Acum cand te iubesc te rog nu spune NU doar pentru tine mai traiesc. Te rog iubeste-ma si tu!
03. Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul, nu am uitat primul sarut, inca ii mai simt amprenta lui. 04. Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta, sarutul tau mi-a daruit dulceata nemaintalnita, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima.
05. Ai grija de zambetul tau, de buzele tale, de sufletu meu. Ai grija de inima mea. Ai grija de noi si de dragostea noastra.
06. Ai inchis marea in ochi si soarele-n suflet, ca ma topesc de cate ori ma atingi, si ma-nfior de cate ori ma privesti, te iubesc si n-o sa renunt niciodata la tine.
07. Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu do-re-mi. Si iubirea incepe cu tine si cu mine
11. As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc.
8. As vrea sa dorm pe parfumul trupului tau, sa ma topesc cand atingerea ta ma arde, iar sarutul meu sa soarba dulceata buzelor tale. TE IUBESC!
9. As vrea sa fiu o stea? o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca.
10. As vrea sa fiu o stea. o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca. Te iubesc, printesa mea.
1.Ma uit la luna te vad pe tine, ma uit la soare... te vad pe tine, ma uit in departare... te vad pe tine. DA` da-te din fata mea odata!
2.Cand eram mai mic si mergeam la nunta, toate babele ma loau de obraz si ziceau - lasa ca si tu urmezi... acum m-am facut mare si la fiecare inmormantare le iau pe babe de obraz si le zic -lasa ca si tu urmezi
3. Vreau sa stii ca prietenia ta inseamna mult pentru mine. Plangi tu, plang si eu. Razi tu, rad si eu. Sari pe geam de la etaj ...ma uit in jos si atunci... rad din nou.
4. Un mut ii spune surdului ca orbul a vazut un paralizat fugind.
5.Culmea tupeului: Sa te caci la o usa dupa care sa bati si sa ceri hirtie!
Culmea culmii tupeului: Sa mai bati o data si sa zici ca nu ti-a ajuns!
onutzika întreabă: