| LoLiPoP_3683 a întrebat:

:*dau FUNDITA.De unde pot downloada si eu gta vice city? nu conteaza ce versiune. Dar sa nu trebuiasca sa fac prea multe ( sa arhivez sa dezarhivez etc) doar sa il downloadez sa sa il salvez in pc sa il instalez si sa ma joc. sa mearga as vrea.Am uitat sa mentionez: am windwos 7 parcalaughing

4 răspunsuri:
| LoLiPoP_3683 explică:

ZeWsSs, imi pare rau dar nu imi merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna sunt vlad intra pe google si du-te la address si scrie megaupload.com/? d=hmv095n0 apoi o sa iti aparo acolo in drepta de tot si scrii codul apoi astepti sa se termine secundele si apoi dai REGUlAR DOWNLOAD si astepti sa se downloadeze o sa iti apara foldrul dai dublu clik si o sa iti apara cteva ciesti dai eu nu maistiu era una care incepea c litera u da 2 clik si asteapta sase faca celelatle foldere unu ditreiele arata jocul vai city vezi ca nu are masinile reale sa-mi spui daca tea mers incearca sa-mi spui astiz si sa-mi spui cu ce sa te mai ajut te astep

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna sunt vlad intra pe gogle si du-te la address scrie Megaupload.com/? d=hmv095n0 Intra pe sait si o sa vezi in dreapta de tot ca trebuie sa scrii un cod Scriel si asteapta sase ter mine secundele apoi da regular Downlod nu dai pemium dect daca vrei sa platesti Apoi astepti sa se downloadeze Osa iti apara o ciestie de instalat Instaleazo si apoi o sa iti apara un folder care are numele asa gta 4 vice city Intra in el si dai dublu clik aia unde scrie unpak Dai dublu clik pe iel si asteapta sase faca celelalte foldare La upomendat o sa iti apara ciestia aia cu jocul dai dublu clik peia Si asteapta sa ti se descide jocul apoi joacte ct vrei Distractie placuta sa-mi spui daca cea mers sau nu papa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ha ha nu-i de ras. dar nici eu nu pot sl instalez