Pai daca tii chiar asa de mult la el, si el tine la tine, impacati-va... dar mai intai asigura-te ca sora ta nu simte nimic pentru el.Stii,chiar daca ea a spus ca nu e genu' ei poate sa ii placa de el. Mie mi s-a intamplat
Tine conte de ce a zis RALU si vezi, exista posibilitatea ca el sa te considere o foarte buna prietena si chiar sa tina la tine dar sa nu te mai placa. Eu ma inteleg foarte bine cu un tip si aproape ca pot spune ca il plac dar el mi-a spus ca nu simte nimic pentru mine in directia asta, dar ca il inteleg foarte bine si sunte foarte buni prieteni. Poate foatul tau prieten vede in tine doar e foarte buna prietena dar nu si o viitoare iubita, doar o fosta. Sper ca te'am ajutat :*
Pai as avea 2pareri: adica poate a zis ca ii pare rau ca v-ati despartit deoarece inca te mai iubestedar de ce atunci cand ai zis ca tii la el nu a zis: hai sa fim din nou impreuna dar a2a parere ar fi mai ok: Daca incearca s`o uite pe sora ta de ce nu profiti de aceasta situatie? Adica o va uita doar daca va incerca sa fie cu altcineva si ai putea fi tu aceeamult noroc:*