anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU. Dau fundita:*
Intrebare in special pentru baieti.
Maine merg la ziua unui colegbig grin
Si impreuna cu o pr. i-am luat o mingie de fotbal de la Pumabig grin de piele.
Este prea putin? Sa primesti doar o mingie de la 2 fete?
Voi ce parere aveti... v-ati bucura daca ati primi un cadou asa?
Colegului mei ii place mult fotbalulbig grin.
Daca vi se pare putin? Voi ce ati mai vrea sa primiti de la 2 colege?

Fara misto va rog:*.
Ms.:*

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Sall. Nu cadoul conteaza, si nici valoarea lui. Dar, nici cu mana goala nu poti merge. Pe langa minge, un tricou, cu numele vostru pe el. Fata, spate. Cred ca ar merge. Cu timpul mingea se strica se pierde se sparge, si amintirea a disparut. Dar tricoul va ramane. Si pentru el: La Multi Ani. Pa

6 răspunsuri:
| InLove a răspuns:

E chair foarte ok, eu zic ca e bine dar cadourile se remarca de obicei daca sunt haioasa, ai putea sa ii iei si un tricou personalizat, nu sunt f scumpe can 15 ron., cu un mesaj dragut haios sa cu un desen conceput de voi, am vazut un mesaj haios undeva tot asa pe un tricou, nu stiu sigur daca merge, tu stii asta : eu sunt gras! tu esti urat! eu pot sa slabesc, tu ce poti sa faci?! mie mi se pare laughing amuzant, sau : ce e mic verde si zboara pe pereti si un desen cu o muratura cu sapca si ochelari... mie mi se par draguta chestile astea!

| Ioana_2144 a răspuns:

Buna e bine ce i-ai luat dar iai un tricou cu echipa steau dinamo rapid cu ce echipa tine

| arhivistu a răspuns:

Nu e putin, e bine ce i-ati luat.eu as mai vrea sa primesc un pupic

| Life a răspuns:

E destul de bine chiar foarte bine. fundita?

| Life a răspuns:

E binisor chiar e puma? atunci o sa ii placa zii ca ai cautato mult si ca a costat mult! Imi dai funda te rog?

| Money_4780 a răspuns:

Io iasi fi adus-o pe Lady Gaga sau Beyonce! ia-i niste blugi misto(: