| themihaela a întrebat:

Buna >TPU:dd<

^-^As vrea si eu niste statusuri funnybig grin

Funditaa

Răspuns Câştigător
| somebody121 a răspuns:

Daca viata nu iti zambeste, gadil-o happy

2 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Ai ales perfect categoria straight face

| Ingrid16V a răspuns:

200. Nu mai spune stai. Arunca toate amintirile si te rog dispari!

201. Ea a plecat. Te-a lasat sa te gandesti la ceea ce ai aruncat.

202. Sclipirea din ochii mei, n-ai s-o vezi in ochii ei niciodata!

203. Pui punct. Dar nu se termina niciodata! Pentru ca te atrage ca nici o alta fata!

204. Am tacut cand am plecat. Dar am zambit c-a meritat!

205. Uite, am avut incredere ca totul va fi binesigh Dar asta nu mai conteaza pentru tineoh go on

206. Ma uit la tine-n fiecare zi. Si tu nici macar nu stii.

207. Chiar daca uneori greseste si nu crede în tine, ea te iubeste, prostule, si tine la tine!

208. Vreau sa te vad cum cazi, tipand cu toata gura. Iar eu de la balcon, sa-ti fac adio cu manawave

209. Intr-o lume plina numai de nuante gri, o sa o ard pe bune fara poezii.

210. Stau astept sa sune dar nu suna de atata timp...

211. Insa e usor sa treci peste tot ce se vorbeste. Chiar si lumea se intreaba: "De ce oare ea zambeste?"

212. Candva, vei plange dupa ea. Dar nu se va mai intoarce din drumul ei, nici de-ar vrea.

213. Poate ca a fost o greseala facuta de mine! Dar fara intentiehappy, sincer?! Nu am observat ca ti-am dat prea multa atentie!straight face

214. Ii declar iubire in doua puncte icslove struck

215. Tu chiar credeai ca iti apartine?laughing Tu nu vezi ca el ma iubeste doar pe mineblushing?:-x

216. Te vedeam in fiecare zi, era la fel. Aceleasi certuri fara scop si tel. Ramai asa cum esti acolo-n lumea ta. Nu vrei sa schimbi nimic, atunci nu ma schimba.

217. Sa iti dai seama ca a lipsit ceva. Atunci cand o sa vezi ca nu mai sunt in preajma tastraight face

218. Iti spun pentru a mia oara. Fiecare zi cu tine este extraordinara!

219. Ti-amintesti de trecut. Ti-amintesti mereu, cine-a fost cu tine cand ti-a fost mai greu?

220. Timpul trece repede. Nu il poti opri. Chiar de vrei sa uiti. Iti vrei aminti.

221. E prima ora din prima zi. E greu fara tine, nu pot minti. Tu ai fost totul si puteai fi.

222. In suflet cu mine. De mana cu ea, ai curaj sa-mi spui ca nu iti plange inima?

223. Sa nu ma chemi, nu voi veni. Regretele sunt prea tarzii.

224. M-am saturat de sentimente spuse ca sa fie. Te-ai gandit vreodata ca-ti faci rau doar tie?

225. Nu vrei sa ne despartim, mai bine lasa. Mi-am dat seama de mult ca tie nu-ti mai pasa.

226. Uite-te si tu la ea, de ieri face pe vedeta, dar i-atarna eticheta. Stii bine nu face decat 1$ jumatate, cine crede ca da pe spate. Cand de ea rad toatelaughing

227. Ai vrea din nou sa ma ai, insa imi pare rau. Nu vreau resturile alteia!

228. Mi-e greu sa plec dar trebuie sa o fac. Cred ca e un lucru care ti-ar face pe plac.

229. Sper sa te-ntorci asa cum o faceai mereu. Îmi este greu dar n-am tupeu sa o arat, asa sunt eu!

230. Parca tot ce-a fost, n-a fost. Ca s-a terminat cu un „Adio" si fara rost!

231. Am încetat sa sper. Ca te vei întoarce. Amintirile îmi înteapa inima ca niste ace!

232. Simtea atâta ura, când îl tinea de mâna.

233. Incerc sa ma feresc de cei care vor sa ne separe. Privesc printre stele pâna apare o raza de soare:-x

234. Stiu ca o ai pe aia. Dar stii ceva? Chiar nu-mi pasa! Poti s-o minti putin si s-o lasi dracu acasa!:*

235. Ce fac? Cum fac? E treaba mea! Vezi ca prinde invidie pe mine tarfa ta.

236. Te bagi in viata mea cu fiecare secunda. Pai normal ca a ta e praf!

237. Cea mai grea lovitura in sufletul meu, este sa ma simt in plus acolo unde altadata eram totul!

238. Si sper ca ne vom redevea si imi zambi ca la inceput.

239. Si te vei intreba de ce nu te-ai intors mai devreme...

240. Lumea pe atunci nici nu`si imaginea ca tu o iubeai si ea te iubea.

241. Nu gasesc cuvintele pentru tacerea ta. Te-as lua de mana, dar mi-e teama ca m-ai refuza.

242. Niciun cuvant din sute de mii nu te mai alintastraight face

243. Dar tu cine esti? Tu nu iubesti. Tu doar vorbesti. Si cand e nevoie de tine, lipsestistraight face

244. Imi aduc aminte parculetul nostru in care ma sarutai; x

245. Inca o seara incepe gratios. Parfum in aer. Nimeni nu sta jos. Pahare pline. Agitatie. Si o bruneta ce face senzatie!

246. Si daca mor, n`o sa`mi para rau. Pentru ca stiu c`am murit de dragu' tau!

247. Vorbim ore intregi la telefon. Ce ciudat suna. Nu adormeam. Fara sa-mi spuna "Noapte Buna!"

248. Vrei sa iti spun macar ca-l vreau pe unul din baietii tai. Sa poti macar sa te mandresti ca una ca mine. Umbla cu un tovaras de-al tau pe strada la tine.

249. Pareti frumoase, aproape culte. Atat de proaste si din ce in ce mai multe!

250. Felicitari pentru noua ta prietena. Pacat ca nu o place nimeni!

Poate iti plac:*