| eloyse a întrebat:

Buna TPU.De 1 luna la mine in bloc s-a mutat un baiat. Cand ma intalnesc cu el pe afara in scara... El mereu se uita insistent la mine mie mi se parea dragut dar nici cine stie ce! Intr-o zi can veneam de la scoala m-am intalnit cu el si l-am vazut mai bine si deodata a inceput sa imi placa de el fara sa-mi dau seama. Acum nu stiu ce sa fac cum sa vorbesc cu el sau cum sa fac rost de id lui (nu pre iese pe afara). Credeti ca ma place adica mie mi se pae ca da i-am spus si prietenei mele cu reactioneaza cand ma vede de exemplu eram pe langa bloc cu fetele si el venea de la scoala se uita insistent la mine apai mei merge iar se uita apai ier merge iar se uita pana intre in scara oare ma place? Si daca da ce ar trebui sa fac? Multumesc! FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| Adorable a răspuns:

Pai, buna! big grin
Eu cred ca baiatul te place. Daca mai specificai ca iti si zambeste as fi fost sigura 100 %. Sta in bloc cu tine? Ce frumos! Insista si ia-l afara cu tine si cu prietenii tai, fa-i cunostinta cu toata lumea si asa va apropiati. Daca cunosti si un baiat, trimite-l sa faca cunostinta cu vecinul tau si sa ii ceara id-ul de messenger sau numarul de telefon. Poti chiar tu sa intri in vorba cu el. In fond, este nou si va fi foarte fericit daca ii vei cere IDul pentru ca poate si lui ii place de tine, dar nu indrajneste sa ti-l dea.

4 răspunsuri:
| MissL a răspuns:

Cand te mai intalnesti cu el intra intr-o discutie cu el... ii spui asa : Hei, servus, ce faci? te-am tot vazut de ceva timp pe aici pe la bloc. Eu sunt. (spui cum te cheama), daca tot suntem vecini nu vrei sa mai vorbim? imi dai id`u tau, poate mai vi in vecini la o cafea, la o poveste cand ne plictisim. Ce zici?
Pana la urma sunteti vecini de dumnezeu, incercarea moarte nu are si poate iese si o relatie frumoasa intre voibatting eyelashes

| Kimy_8371 a răspuns:

Buna, pai din cate ai povestit tu aici este clar ca te place baiatu si vrea sa fie ceva mai mult intre voi nu doar niste simpli vecini sau prieteni. Ai putea intra si tu in vorba cu el, usor asa treptat il saluti, il intrebi ce mai face, chestii de genu asta. Incearca intai sa va mai apropiati nitel.
Cred ca este si cam timid, din moment ce nu a avut tupeul sa intre el in vorba cu tine si ii este frica de o posibila reactie a ta.
Incearca sa fii mai prietenoasa cu el si ai sa vezi ca o sa reusesti ceva! Bafta!

| flor_4630 a răspuns:

Mda.s-ar putea sa te placa.Cred,insa ca n-are cufraj sa se bage in seama cu tine.Ai putea"ca o buna si primitoare vecina ce esti u" sa-l intrebi daca e nou mutat(binenteles ca u stii deja asta),ii spui numele tau,iti pare bine sa-l cun,si mai adauga un "Poate mai vb!"Si asa, poate, cu timpul ii ceri si id-ul.Curaj!

| dreamgirld a răspuns:

Acum nu pot garanta 100% ca te place...dar poate e interesat de tine. ar trebui sa.ti faci curaj si sa te bagi in seama cu el daca el nu face astawinking