| condreavaly a întrebat:

de 1 saptamana jumate mi sa furat telefonul mobil. este vorba de un samsung star s 5230. actele telefonului sunt in regula si sunt trimise la SRI de catre un coleg de a tatalui subcomisar in covasna. deci avand in vedere ca sunt si niste pile la mijloc mai am sanse sa imi recuperez acel telefon. nu este el un telefon prea scump dar cum stiti cu totii este aceasta perioada pe care noi am numito criza financiara si din aceasta cauza nu m-as mai indura sa imi cumpar inca un telefon cel putin pana cand stiu exact ce se stie despre telefonul furat. mai exista sanse sau nu mai exista. PS actele au fost date la sri saptamana trecuta marti impreuna cu plangere penala si mandatul oferit de catre cosmote germanos. deci va rog daca stiti sa imi raspundeti. multumiri anticipate. funda la cel mai folositor si vot la restul totiwinking

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sa-ti raspundem la ce? Daca mai exista sanse sa-ti recuperezi telefonul? PAi, asta depinde de cat se implica acei oameni pentru a-ti gasi telefonul. E posibil ca hotii sa fi fugit din tara deja. Si mie mi s-a furat telefonul, dar... l-am pierdut la mare si iti dai seama ca nu avem nici un act... Am renuntat pana la urma.

| condreavaly explică:

Dati seama ca SRI-ul se va ocupa. nu cre ca vor gafa... oricum tata e seful politiei si nu cred ca ma vor trage in teapa. asta e parerea mea.mie imi trebuie un raspuns bun...negativ sau pozitiv. dar un raspuns mai sincer. si oricum iti voi da un vot.ms