Nu face prostia sa mai fumezi un pachet....asa nu vei reusi niciodata sa te lasi de ele, ai rezistat 10 zile si cred ca poti rezista in continuare
Sa te lasi dintr.o data e imposibil, ia.o incet. fumeaza 1 la 2 zile cam vreo saptamana dupa incearca sa fumezi una la o saptamana cam vreo 2 saptamani asa si dupa incearca sa nu mai fumezi niciuna..asa o sa te poti lasa dupa parerea mea..in niciun caz cum ai facut tu.e normal sa simti nevoia sa mai fumezi iar la metoda pe care ai folosit.o tu..incearca asabafta
Merci mult o sa incerc dar faza e ca sunt minora si au aflat ai mei si nu mai imi dau niciun ban si ma supravegheaza aproape in permanenta
Degeaba fumezi un pachet acum si zici ca dupa te lasi pentru ca peste 10 zile iar vei simti nevoia. Ori te lasi de tot, fara nici macar o tigare, ori continui sa fumezi. Trebuie sa ai vointa, iar atunci cand zici "De azi ma las!", asa sa faci!
Parerea mea e sa-ti gasesti o ocupatie, daca te apuci acuma si fumezi iar nu ai rezolvat nimic. Una maxim doua tigari/zi, apoi 1 la 2-3 zile pana le lasi de tot daca simti cu nu mai poti, nu un pachet.