| Anonima6754 a întrebat:

de 3 zile mi-a venit ciclul. Menționez ca pe mine ciclul ma tine 4-5 zile, mâine vreau sa merg la piscina, am 12 ani și nu pot folosi OB. Credeți ca as putea sa ma bag in piscina măcar 5-10 minute? Vrea sfaturi utile, nu injuraturi!

Răspuns Câştigător
| Cduncfujndf a răspuns:

Eu am intrat in piscină când eram pe stop. Și nu să întâmplat nimic, pentru că la majoritatea persoanelor nu curge atunci când ești în apă. Eu una n-am avut probleme, dar nu știu ce să zic de tine... Poți să încerci!

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Având în vedere că ești pe sfârșite cred că o să mai ai undeva pe la 2-3 picături odată la câteva ore nu? mna, în condițiile astea e ok. ia slip negru pe tine.

| Andreeush a răspuns:

Nu ai cum să te bagi în apă dacă nu folosești ob, nu e nici igienic.

| Justme1997 a răspuns:

Nu asculta de raspunsul castigator ca poti sa te faci de ras si nu este deloc igienic. Poti sa folosești ob mini fara probleme

| Anonima6754 explică (pentru Justme1997):

Dar nu vreau sa ma risc! Ar fi foarte usor, toată lumea ar face-o, dar!? Ai folosit tu?

| Justme1997 a răspuns (pentru Anonima6754):

Da, am folosit tampoane interne ca virgina. Este singura modalitate de a intra in apa pe ciclu

| Anonima6754 explică (pentru Justme1997):

Nu știu ce sa zic, mulțumesc oricum!

| MademoiselleCosmina a răspuns:

De ce nu poti folosi ob?

| Clytia a răspuns:

Deși nu e igienic să intri în piscină aflându-te la menstruație, tu spui ca la tine e cam pe sfârșite, deci dacă știi că nu-ți curge în apă, ai putea sa intri puțin.