| alexandrafocus a întrebat:

de acum cateva zile sunt cu un baiat (de el imi placea de mai mult timp) ne-am intalnit de cateva ori si imi spunea tot felul de lucruri frumoase,dar ieri cand ne-am intalnit totul s-a schimbat ek ma tot pipaia(adica imi punea mana pe fund,pe sani,etc) ops, am uitat eu astazi plec in Germania si mda eu i-am spus ca nu poate tine relatia la distanta dar el mi-a spus ca el vrea doar o relatie de o vara si cand vin vara ciitoare aici sa fim iar impreuna, si atunci normal ca am plecat de acolo..si normal ca ne-am despartit...dar acum ma simt ciudat. oare am facut bine ce am facut?

Răspuns Câştigător
| Alinaaa333 a răspuns:

Daca asa ai simtit tu ca trebuie, da, ai facut bine. Nu trebuie sa te simti prost. In viata o sa tot dai de vhestii de genul asta. Totul e OK. Nu o sa patesti nimic. Fundita?

2 răspunsuri:
| GabrielaIoana a răspuns:

Ai facut foarte bine.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Da cred ca e normal; ok si el a zis ca te pierde si atunci s a gandit sa accelereze un pic lucrurile; poate a fost un pic "pragmatic" si s a gandit acum ori niciodata trebuie sa actionez ca nu mai am ce pierde; cred ca ai facut bine; acum nu stiu de ce te simti ciudat poate te din cauza ca iti placea de el;