anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De aproape 1 an mama mea este plecata in Italia si imi este ft greu fara ea.De fiecare data cand ascult Blaxy Girls-Dear mama plang si imi amintesc de ea.Dorul de ea ma sfasie... ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, intr-adevar e foarte greu. Chiar daca vorbiti la telefon pentru cateva minute... asta nu ii inlocuieste prezenta. Se vede ca tii foarte mult la mama ta, dar gandeste-te ca ea este cu tine, langa tine. Imagineazati ziua cand te vei reintalni cu ea si gandeste-te cat de tare o vei imbratisa atunci. Sa stii ca si ea se gandeste foarte mult la tine si... se necajeste ca nu poate fii alaturi de tine. Dar o face pentru binele tau - pentru ca te iubeste din tot sufletul ei.

2 răspunsuri:
| 1112 a răspuns:

. vorbeste cu el.straight face. cat poti tu de mult. la telefon. orikt poti tu. gandeste-te ca a plecat. pentru binele tau.straight face. ca sa duci tu o viata mai buna. nu pentru altceva.straight face. daca ti.e doar asa rau de ea. spune.i. si poate o sa faca posibilul ca de sarbatori sa vina acasa.love struck.

| peterrr a răspuns:

Mai vorbrste cu ea pe skype, telefon...scriei,sa nu uiti sa te rogi pentru ea. funda pls?