| smile a întrebat:

de cand am inceput liceul am 3 colegii care pur si simplu ma tachineaza si isi bat joc de mine. Am incercat sa ii ignor insa nu mai rezist nu ii mai suport! mereu trebuie sa faca comentarii la adresa mea si m-am saturat sa tac si sa ii ignor. Vreau sa ma lase in pace odata pentru totdeauna! unul dintre acesti baietii a incetat sa isi bata joc de mine probabil s-a plictisit vazand ca eu nu il iau in seama (l-am placut pe acest baiat si am avut unele discutii cu el, eu spunandu-i ca il plac, toata aceste discutii incepand de la ceilalti baietii care isi bat joc in continuare.Cum le-as putea inchide gura pentru ca m-am saturat. ORICE SFAT ESSTE BINE VENIT! multumesc. funda

Răspuns Câştigător
| Radioactive a răspuns:

In primul rand am sa spun ca asa sunt unii baieti! Dar in spatele lor nu poti afla ce se ascunde: probabil nu au incredre in ei si deci se iau de altii, facandu-te pe tine sa iti pierzi increderea. Si poate au trecut si ei prin asta(la fel, nu poti niciodata sti) si acele intamplari i-au marcat incat ii fac pe altii sa sufere! Sau, pur si simplu, e vorba de EDUCATIE, cuvant lipsit din vocabularul tinerilor din ziua de azi! Acei oameni sunt cei de care trebuie sa te feresti, dar n-ai cum sa ii ocolesti! Ce poti face tu: pastreaza-ti in continuare ignoranta fata de ei, sau, atunci cand spun ceva la adresa ta, care probabil lor li se pare amuzant, poti chiar sa te faci ca le intelegi gluma, lucru ce cu siguranta ii va enerva. Ai putea sa le raspunzi cu aceeasi moneda, intoarce-le gluma ranindu-i practic cu armele lor. Si ar fi imposibil sa nu aiba si ei un punct sensibil, asa ca incearca sa-i ataci exact cu comentarii la adresa punctului sensibil. Poate firii tale i-ar fi cam greu sa isi bata joc de altii(aici, iar, depinde de educatia pe care ai primit-o). In acest caz, spune-le parintilor, unui profesor in care ai incredere, directorului sau daca aveti un consilier, poti apela la el! Multa bafta!

2 răspunsuri:
| DisforDeea a răspuns:

Raspunde`le cu aceeasi monedawinking

| EllyCORE a răspuns:

Asa sunt unii baieti, de teama sa fie respinsi din grup incep sa se comporte ca si prietenii lui. Cel mai bine e sa-ti vezi de viata ta, sa-i ignori si sa incerci sa gasesti o alta persoana care sa fie 100 % pe gustul tau si tu pe gustul lui. PS: Nu mai spune niciodata unu baiat in fata ca il placi. Mai bine ii dovedesti asta. Odata ce a vazut ca te poate avea pur si simplu se plictiseste. SUCCES!