| Elsa9 a întrebat:

Buna, TPU! De cate ori trebuie sa fii raportat pentru a ți se dezactiva contul de Facebook?

4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Trebuie să existe un motiv întemeiat pentru a fi dezactivat un cont.

| siriusblack98 a răspuns:

Pana acum am fost raportat de zeci de ori, am prin ban temporar de peste 8 ori si tot nu mi-a fost dezactivat contul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un singur raport este de ajuns pentru a-ți dezactiva contul. Însă difera, dacă se considera ca nu încalcă nici o regula, poți raporta pana te plictisești. Spre ex. conturile care au confirmare identitate făcută nu mai dezactivează. Bine, am pățit eu care am făcut confirmare identitate în 2014, iar anul acesta să îmi dezactiveze contul. L-am reactivat înapoi, dar a fost greșeala mea pentru ca îl blocasem. Am trimis prea multe invitații pentru înscrierea în grupuri. Însă dacă raportezi un profil care nu are confirmarea identității făcută, acestuia ii va cere sa confirme identitatea. Va putea să își reactiveze contul și îl va putea folosi încă timp de 7 zile. În aceste 7 zile va trebui să își confirme numele, un tichet din suport rămâne deschis. Iar dacă nu își confirma identitatea contul va fi dezactivat definitv.

Am testat eu asta, mi-am creat un profil fake și pus pe cineva să îl raporteze. Mi-am putut aceea contul numai 7 zile, apoi a fost dezactivat definitv.

| Bonskvld a răspuns:

Daca esti raportat pentru un motiv care nu este adevarat poti fi raportat de cate ori vrei si nu patesti nimic. Daca raportul are un motiv bun si adevarat e nevoie de un raport, sau 2-3 daca motivul nu este asa grav.

Întrebări similare