| Marius429f a întrebat:

Buna TPU, de cateva luni am o problema si cred ca e grava. O sa trec direct la ea. Cand ma gamdesc ca nu mai pot sa merg, ei dupa merg mai ciudat. Cand ma gandesc ca o sa port o conversatie cu cineva si nu mai stiu ce sa zic atunci chiar ma blochez si nu stiu ce sa scriu/spun sau cand fac contact vizual ma gandesc la ceva si clipesc eu sa zicem "manual" si imi e frica sa nu clipesc doar cu un ochi cand fac contact vizual. Ca si cum sa presupuna ca fac cu ochiul. Sau cand respir si ma gandesc ca nu mai pot respira atunci chiar respir "manual". Stie cineva va rog ce e? Vreau sa specific ca am 15 ani am fost la psiholog si mi-a zis ca este depresie/anxietate, va rog, dau funda.

3 răspunsuri:
| LostForForever a răspuns:

Dati-va instragramul amândoi și vorbiți ce probleme aveți amândoi

Vezi ca fata asta o sate intelegă 100% dai instragramul nebunule ai gagica nu o sa mai fi paralizat o sa vezi cu nu o sa mai ai nimic vorbit întâlnitivă

| Cherrysour2 a răspuns:

Te înțeleg perfect și eu sufăr de anxietate de un an peste o lună fac doi ani. Depresie sufăr și eu de un an din cauza problemelor mele familiei și unor prieteni și oameni. Și sufăr și de OCD. Nu știu ce sfat îți pot da deoarece nici eu nu am trecut peste. Dacă ai nevoie de cineva cu care să vorbești îți pot da instagramul meu să vorbim acolo doar dacă vrei. Apropo am 14 ani, și sunt fată.

| Marius429f explică (pentru Cherrysour2):

Bineee edy.zw mersi ca incerci sa ma ajuti