| Bbbbbbbbbgfddd a întrebat:

Buna TPU de cateva saptamani mi-e frica ca poate voi deveni gay ca poate ma schimb etc, eu de cand ma stiu am fost atras si excitat de fete si acum sunt si niciodata nu am simtit nimic pentru nici un baiat, am facut sala 8 luni si vedeam baieti aproape nude in fiecare zi si nu aveam nici o atractie nimic fata de ei si nu stiu frica asta a aparut fara motiv si is obsedat de ea, ma tot testez, caut pe net toata ziua informatii, ma conving de zeci de ori pe zi ca is hetero da tot nu is convins, am un amic gay si nu ma simt ciudat langa el stiind ca e gay, Nu am nimic cu aia gay dar eu nu vreau sa fiu unul din ei, de cand am frica asta am gânduri cu barbati numa ca sa ma conving ca nu ma atrag si nu pot sa scot gândurile din cap, intru in depresie sincer, e doar o faza si va trece? Am 16 ani

16 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

De ce îți complici viața, mai omule? Ai pus de 36753 întrebarea asta in câte spui ca îți plac femeile, nu simți nimic pentru barbati, dar ti-e frica sa nu fii gay. E foarte simplu, nu îți plac bărbații, asta înseamnă ca nu esti gay si asta nu o sa se schimbe. E ca și cum ai spune ca 1+1 fac 2.

| Caro34 a răspuns:

Ce prostie! Fii linistit; esti un om cat se poate de normal! Cauta-ti o fata drăguța si iesi cu ea, bucura-te de prezenta ei magica si uită gândurile triste! Un baiat adevarat va placea mereu o ființă feminina din apropiere-i! Gândurile asta aiurea nu-ti apartin, lasa-le sa se întoarcă de unde au venit! Numai bine!

| andreia67 a răspuns (pentru Caro34):

Caro34 baiatul are iubita, il atrag fetele nu aici e problema lui. Pentru ca o problema sigur are, de aia i-am recomandat un psiholog. Vezi intrebarea asta: https://www.tpu.ro/......u-tata-nu/ si asta: https://www.tpu.ro/......chimba-si/ si asta: https://www.tpu.ro/......-degetul/. M-am recunoscut partial in dilemele lui existentiale doar ca eu aveam practic 0 informatie atunci, el are unele informatii dar nu le poate decoda corect inca. De aia mi se pare important sa apeleze la un psiholog bun. E mult prea obsedat de asta, exista sigur o problema.

| Caro34 a răspuns (pentru andreia67):

Sunt oameni care nici după a 100 oara nu-s convinsi de un lucru si vrei sa te dai batut ca nu mai poti sa tot explici si sa explici si sa explici insa uneori iti zici: "Hai sa mai incerc inca o data, poate D-zeu il va lumina cumva acum.", si este a 101 oara si reusesti! Omul e o ființă minunata și trebuie să incerci pe toate caile cu el; cu unii rezoneaza, cu altii nu. Nu toti avem o zestre care sa ne ajute, pe unii mai mult ii incurca fiindcă nu stiu ce sa faca cu ea... Te inteleg si iti multumesc pentru atenționare insa nu cunosteam cele 99 de incercari existente! Nu stau mereu pe TpU! Numai bine!

| andreia67 a răspuns (pentru Caro34):

Spuneam ca nu e usor sa te clarifici si un psiholog bun la momentul potrivit poate grabi acest proces. Mie mi-au trebuit 3 decenii de framantari si abia la 46 de ani m-am impacat cu mine insami iar psihologii si psihiatrii doar au confirmat asta. Stiu ce dezastru era cu mine la 16-17 ani.

| Lion56 a răspuns (pentru andreia67):

Stimate domn, nu pot sa nu reactionez din propria mea uimire. Baiatul care pune intrebarea are o anumita obsesie, o problema care nu are absolut nimic de-a face cu transsexualitatea. Fara suparare, eu cred ca il bagi in ceata si mai mult. Nu inteleg de ce prin raspunsurile multiple nu doar la aceste intrebari. ci in general pe TPU, vrei sa convingi oamenii ca sunt transsexuali...in mod sigur astea nu sunt intentii bune. happy

| andreia67 a răspuns (pentru Lion56):

In primul rand nu sunt domn in al doilea recunosc niste tipare de gandire si comportament de care m-am lovit si eu, in mod cert eu inteleg mai bine ce se intampla in mintea lui decat intelege o persoana cis care nu a avut genul asta de probleme. Tocmai ca nu vreau sa-l bag in ceata si mai mult, i-am recomandat sa consulte un psiholog. Eu nu vreau sa conving oamenii ca sunt transgender daca nu sunt (pentru ca asta nu se poate) ci doar sa-i ajut pe cei care dau semnale ca ar fi sa se descopere. Persoanele transgender sunt multe, sunt medici care estimeaza incidenta chiar la 1-2% din populatie, cei asumati sunt doar varful aisbergului, majoritatea sunt ascunsi si sufera cumplit din punct de vedere psihic/psihologic, multe sinucideri aparent fara motiv ale adolescentilor/tinerilor adulti au legatura cu identitatea lor de gen sau cu orientarea sexuala, mai precis cu propria neacceptare si/sau neacceptarea celor din jur. Te asigur ca nu e deloc ceva de gluma si trebuie tratata la modul serios. Eu as fi multumit oricui care mi-ar fi deschis ochii la 16-17 ani, m-ar fi scutit de 30 de ani de probleme. Efectiv am realizat ca tot ce am trait intre 13-14 ani si 46-47 a fost un chin, nu o viata.

| Lion56 a răspuns (pentru andreia67):

Am spus "domn" ca sa sune asa mai cu respect. Pot sa spun si "cetatean".laughing Dar din cate am inteles citindu-ti raspunsurile(ca sa inteleg de ce intr-adevar convingi oamenii ca sunt transgender desi nici nu le trece prin cap asta), esti barbat, chiar daca te cheama 'Andreia". Mai mult decat te dereanjeaza pe tine ca te numesc "domn" pe mine ma deranjeaza ca imi spui "persoana cis". Nu, nu sunt "cis", sunt doar o persoana normala si nu ma incadrez in nicio categorie care face parte din indoctrinarea lgbt, oricare ar fi aceea si orice ar insemna.
Sa iti distrugi si nenorocesti propriul corp este chiar o prostie, fiindca nu doar ca cei mai multi arata ca niste sperietori dupa schimbarea de sex, dar practic iti distrugi tot corpul prin asa ceva.
Stiu ca nu e de gluma, de asta o tratez cat se poate de serios. Cine ti-a "deschis" ochii la 46 de ani, nu i-a deschis ci i-a inchis din pacate. Ai spus ca ce ai trait intre 13 si 46 de ani a fost un chin. Inainte de 13 de ce nu a fost? Pentru ca atunci probabil ai intalnit pe cineva care sa iti bage in cap ca sexul tau "interior" este altul.
Hai sa spun ceva, asa intre noi. Daca m-ai cunoaste pe mine, in sensul sa stii cam cum ma comport din copilarie pana acum, cred ca m-ai fi dat in judecata ca nu imi schimb sexul.laughingBaiatul asta chiar nu are nimic, dar daca as pune eu o intrebare in care sa descriu, cum ar fi, personalitatea mea, e foarte sigur ca ai actiona mult mai mult decat faci acumlaughing.
Dar sincer(fara suparare), in ziua in care eu voi incepe macar 1% sa cred in ideologia lgbt sau sa cred ca doar pentru asta inseamna ca eu trebuie sa ma nenorocesc pe viata, in ziua aceea chiar eu de bunavoie ma internez la psihiatrie.

| Samariteanul a răspuns:

Saracu de tine.Stai calm, vei supravietui.

| SkandallKamataru a răspuns:

Ba tu ai probleme? Ai mai pus intrebarea asta de cateva ori.
Cica ti-e frica, ca o sa devii gay... E o intrebare atat de tampita incat nici nu pot sa argumentez ceva la ea...
Daca nu te atrag baietii cum sa fii gay? Ptr ce sa-ti fie frica? Daca ai fi gay ce s-ar intampla? te atrag baietii si aia e.
Tu macar intelegi termenul de gay? Eu cred ca problema e alta la tine.
Of, of, of...ce om.

| cyupaku a răspuns:

Incurcate sunt caile domnului

| cyupaku a răspuns:

Baietii de regula aleg fete

| Lzehxo a răspuns:

Stai calm, esti normal, gandeste-te la fete si evita gandul ca ai fi gay.

| Lion56 a răspuns:

Nu cred ca te mai crede cineva cum ca pui intrebari pe bunelaughing. Repeti obsesiv aceeasi intrebare total fara sens si daca dupa ce ai aflat raspunsul, ca nu, nu poti deveni gay fara sa vrei, logic, atunci ai o problema aproape la fel de mare cu a fi gay.
In caz ca intrebarea e pe bune(desi ma indoiesc) mai bine te duci la un psiholog cu frica asta irationala. Am mai explicat, poti avea o anumita tendinta sau inclinatie pentru a deveni gay, adica sa fii capabil sa simti chestii fata de alti baieti, dar gay inseamna altceva si NU poti deveni fara sa vrei. Homo inseamna sa ai relatii cu alti baieti. Tu esti atras oricum doar de fete, deci nicio sansa sa devii.
Termina cu frica asta absurda laughing e foarte bine ca vrei sa fii normal si nu homo, si tocmai de asta asa si esti.

| Vassii a răspuns:

Asta depinde doar de tine

| Crangor a răspuns:

Salut,trec aproximativ prin aceeași problema, și voiam sa te întreb cum esti acum, au avut loc schimbări?