| diana_5715 a întrebat:

Buna TPU de cateva zile 3-4 sunt racitaa dar cobza curge nasu tusesc intr-un-a si rau lacrimeaza ochii nu pot stranuta. astazi mi-a curs sange din nas nu stiu ce sa ma mai fac am facut multe leacuri babesti pastile dar nu au pana acum niciun efect ziceti-mi si mie cevaa

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija sa fie cald in camera in care stai, sa nu stai in curent si imbraca-te corespunzator.Este bine daca optezi pentru bai in aceasta perioada si usuca-te cat mai repede dupa terminarea ei(poti apela la uscatorul de par, daca consideri ca e mai ok asa decat sa-l lasi sa se usuce in mod natural). In rest, bea ceaiuri fierbinti si consuma alimente calde(perfecte si in cazul prevenirii racelii). Pentru a-ti trece raceala mai repede, poti incerca Oscillococcinum; l-am incercat si eu si am fost foarte multumita de el(mi-a trecut raceala neasteptat de repede). Insanatosire grabnica.

| morethaninmyheadd a răspuns:

Mie imi trece intotdeauna raceala cu cateva lamai pe zi(2-3) si miere.
uneori pregateam o ridiche neagra si beam zeama care se strangea in ea dupa ce puneam putin zahar in ea.
eu zic sa incerci.la mine isi face intotdeauna efectul. dar eu iau raceala din pripa, nu astept sa imi fie prea rau.
ai grija si la temperatura din camera, curent...conditiile in care staihappy
insanatosire grabnica