| Goix a întrebat:

De cateva zile am iubit.El se comporta frumos cu mine, prea frumos.Mergem unde vreau eu,cand vreau eu, facem ce vreau eu.Mereu doreste sa imi cumpere diferite chestii,de exemplu Coca Cola, imi place foarte mult si de fiecare data se ofera, desi nu il las. Vorbim non stop, stam toata ziua impreuna si el e atat de bun si de dragut cu mine incat imi da de gandit.Nu vreau sa fiu rea sau paranoica dar am inteles ca atunci cand baiatul e prea dragut cu tine, e ceva la mijloc, vrea doar sa te ademeneasca ca sa profite. Voi ce spuneti?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E strict normal ca intr-o relatie sa te culci cu iubitul tau atunci cand simti, nu cand iti ia Cola si iti accepta toate tampeniile. Nu stiu ce pazesti. Ar fi timpul sa-l cunosti. Tu alegi daca vrei sa i te daruiesti, nu te obliga nimeni.

| CristinaSNC a răspuns:

Doar fii fericita si bucura-te de momentele frumoase. Poate ai dat de un baiat bun care e indragostit de tine, nu mai suspecta atat. Poate esti virgina si de asta crezi asta, stai calma ca oricum se va ajunge la faza cand tu o sa iti doresti sa te culci cu el. Pentru un moment bucura-te de clipele astea frumoase si fa-ti amintiri de neuitat.
Daca voia doar sa se culce cu careva crede-ma ca gasea proaste la toate colturile, nu se mai strofoca sa iti arate tie interes.

| cameleonu05 a răspuns:

Nu stai linistita, o sa te astepte pana in noaptea nunti.

| Voidwithin a răspuns:

Suna a profitor, catelus sau nu a invatat cuvantul "nu".
El chiar nu vine cu nici-o idee noua si nu vrea absolut nimic?

| Khalesionfleek a răspuns:

Oh God, sunteti de cateva zile impreuna si deja iti faci probleme pentru asta?
Din citite si stiute, cred ca primelele luni/saptamani/zile dupa ce incepeti sa fiti impreuna sunt de genul acesta: el te iubeste si iti ofera orice, tu il iubesti, si ii esti draga, nu e nimic iesit din comun.
Daca totusi ai astfel de ganduri, incearca sa il cunosti mai bine, sa vezi daca intr-adevar cauta ''ceva'', insa ma indoiesc.