Buna. Te uiti de obicei la filme inainte de culcare? Creierul uman e foarte amuzant cum scoate asa din neant tot felul de scenarii fara nicio logica. Sunt doar vise.Iar inselatul nu se va concretiza in realitate pana nu faci tu acest pas, pana nu decizi tu sa faci asta. In vise prea putini avem control, insa in realitate majoritatea dintre noi avem control aproape 100% cand vine vorba despre acest aspect. Pot exista zeci de motive si tentatii prin jur astfel incat sa il inseli pe celalalt, dar in final doar tu decizi. Deci nu merita sa-ti faci griji.
Visele sunt vise, pur și simplu creierul nostru în timpul somnului pentru ca rămâne " treaz" alimentează noi scenarii.
Visele pot avea și o alta semnificație, nu neapărat ca urmează sa înșeli poate sa te simți vinovata sau ești supărată, îngrijorată de ceva, etc motive( reprezentând emoțiile noastre).
Probabil și pentru ca ai visat într o seara asta și te ai gândit intens la semnificație, a apărut și al doilea vis de genul.
Deci am vise in care ma *** cu tipi ciudați plus ca cu o săptămâna in urma am visat ca un om ia tăiat capul unei pisici nou născute negre și tot de curând am visat un om înalt îmbrăcat ful in negru cu pălărie neagră care mi-a dat un sfat sa ii dau pace dușmanului meu și încă unul tot cu un bărbat masiv care mi-a spus sa rămân cu el căci dacă ma trezesc nu l voi mai vedea niciodată