| BassMusic98 a întrebat:

De cateva zile cunosc o fata pe care am cunoscut-o la cineva in vizita.Am incepot sa ne imprietenim (intrebari tip: ai prieten, etc.). La un moment dat ( din gluma in gluma ea mea zis ca ma iubeste (ea a zis ca nu are prieten). Eu am zis ca daca afla parintii ei ma omoara etc. ( nu stiu nimic despre ei). De atunci nu mai raspunde nici la mesaje, nici pe facebook, nici pe mess. Ce pot sa fac ca sa mai vorbeasca cu mine? Sincer nici nu stiu ce am gresit...Dau funda pentru cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| MadalinaaIoana a răspuns:

Poi sunt 2 variante : ori s-a suparat ca ai zis ca parintii ei te omora ( in cazul asta trebuie sa ii zici ca ai facut o simpla glumita ) ori ca ea ti-a zis ca te iubeste si tu nu i-ai raspuns (daca tu o placi sau nu ). Deci trimite-i un mesaj si zi ca daca s-a suparat din cauza cu parintii, iti ceri scuze, si zii ce simti pentru ea ( adica ii zici ca tii la ea si daca vreti sa fiti prieteni )

2 răspunsuri:
| AndreeaDAADA a răspuns:

Pai ea crede probabil ca tu nu simti nimic pentru ea, deci trebuie sa-i lasi un mesaj pe mess, facebook scrie-i un biletel si spune-i daca simnti ceva pentru ea sau daca vrei sa fi-ti doar amici spune-i intr-un fel sa nu se supere!

| BassMusic98 explică (pentru AndreeaDAADA):

Ok, dar m-i se pare foarte ciudat sa zica o fata asa direct'' Te iubesc!''... Acest lucru m-a dat pe spate... ma gandesc sa nu fi zis numai asa.