Buna
Off fetele astea chiar nu stiu ce vreau
Pai ia si gandeste-te putin care dintr-e iei crezi tu ca se potriveste mai mult cu tine?
Si inca ceva nu zi ca ii iubesti pe am2, e imposibil asa ceva, poti iubi o singura persoana in nici un caz doua.
Oricum stii cum se zice cand alergi dupa 2 iepuri s-ar putea sa nu prinzi nici unul, oricum tu iti dai seama cum se simte Cristi ca l-ai lasat pentru Bogdan?
Si gandeste-te dupa ce l-ai lasat pentru fostul tu crezi ca el va mai vrea sa fie cu tine?
Problema e ca ii iubesc pe aman2
Pai nu poti fi cu amandoi fa ceva si gandeste-te sa alegi pe care iti spune inima
Inima mea nu spune nimic sunt terminata.:-l
Nu stiu ce sa fac...
Pai vezi cum faci eu as face asa : prima saptamana stau numai cu Bogdan si sa vad cum ma apreciaza si cum ma iubeste ect... si cealalta saptamana cu Cristi si atunci a sa vezi cu cine sa ramai cu Bogdan sau Cristi.
Intrebarea mea este sa ma despart de Bogdan si sa ma bag cu Cristi sau sa nu ma despart de Bogdan si sa-l las pe Cristi saaauuu sa raman solo sa nu aleg pe niciunul
Faza e ca dupa o face c... si na nu il cunosti pe bogdan. este un nesimtiti ca sa zic asa
Uite id meu sa vb acolo mai repede dani_love_m3
Aicia asa e ) deci sa fim seriosi oameni buni... Bogdan a fost un afemeiat) si nu te merita fato deci te rog ai onoare si orogoliu in tine nu til pata ca ai dusmani vacoo! Bogdan te'a jicnti true sorry deci fii cu, cristi fami un tata mai bun :$ ! by alle:$ )!
Andrei67y5 întreabă: