| Byb2001 a întrebat:

Buna TPU de ce mai imi vin ganduri rele cand ma uit s au ma rog la o icona, cum ar fi arde te ar focu si ganduri de gene genu asta cateodata imi vin fara sa vreau s au in mod compulsiv si cand trec pe langa o biserica imi vine sa gandesc biserica anti mati nu le mai vreau dar imi tot vin ganduri de genu asta

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Aceste gânduri compulsive de hulă, căci așa se numește, vin ca să contracareze gândurile că ceea ce urăști hulești este o autoritate puternică de care ești obligat prin educație să ții cont. Dacă nu ar fi acolo ceva puternic, nu ai avea ce contesta. Poți face o meditație pe tema că acele aspecte îți sunt indiferente.
Exemplu, îți vine gândul acela, dar apoi să spui în gând, în mod voluntar, că de fapt îți este indiferent. Astfel indiferența declarată și resimțită astfel se va instaura treptat și va anula compulsia.

4 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Aceste ganduri vin acelor copii, adolescenti, tineri care din frageda pruncie au fost constransi religios si amenintati cu diferite pedepse divine, iar acum nu mai cred in ceea ce li s-a spus. Ba mai mult, unii au avut restrictii mari din cauza acestor constrangeri religioase.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Ferească Dumnezeu ce gânduri mai sunt și astea frate

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Doza de bere o bântuie a blestemat moșu cine a furată laughing))

| Swiftie a răspuns:

Asta suna ca mine cand voiam sa ma rog si mi trecea prin cap numai cuvântul pla pla pla,,, oh doamne iartă ma, pla pla,, lmaooo