| OnaOnna a întrebat:

de ce tot mai multe fete\baieti (de 12-13 ani) au iubit\a rolling on the floor) si au impresia ca stiu ce este dragostea? Adica serios, se maturizeaza prea repede, si eu am 12 ani, si cand le aud pe-astea din clasa vorbind de iubiri laughing) rad pana nu mai pot, si cunosc persoane cu 4 iubiti rolling on the floor). Deci care sunt cauzele? De ce tot mai multi fac asta?

7 răspunsuri:
| AshEldo a răspuns:

Vad asta la fratii si surorile mai mari si cred ca este cool, parca esti vazut altfel cand te afisezi in public cu un baiat mai mare decat tine cu trei sau patru ani (cu cat este mai mare diferenta cu atat mai binehee hee ). Atat timp cat esti copil ar trebui sa faci lucruri specifice varstei. Daca printii ii lasa de capul lor a cui vina e? Apoi se intraba de ce sunt niste ratati in timp ce copiii altora au realizat ceva in viata.
Este treaba lor daca vor sa experimenteze lucruri noi de la varsta asta, nu inseamna ca "maturizeaza" (poate doar fizic thinking ) pentru ca la mansarda nu se schimba mare lucru, si daca da, cel mai probabil este de rau. Acum ce sa zic, poate asa intra ei in randul lumii, dar nu esti obligata sa stai in acelasi rand.

| SyMy24 a răspuns:

Bine zis ca au,, impresia''! Bineinteles ca fiecare face ce vrea cu viata lui, dar la 12-13 ani nu esti destul de matur atat fizic cat si psihic pentru a spune ca stii ce e aceea iubire.
Ei vor sa para ca sunt destul de maturi si cauta atentia celor din jur.

Pa!

| Meow15 a răspuns:

Păi probabil i-au văzut pe alţii şi acum vor şi ei să ştie ce înseamnă să ai un iubit thinking La 12 au iubiţi şi pe la 15-16 o să regrete că s-au maturizat prea repede. Eu am 15 şi nu am avut niciodată un iubit, încă stau cu prietenii pe afara şi uneori mă mai uit la desene animate laughing). Au toată viaţa înainte să se îndrăgostească. Vor regreta mai târziu că nu şi-au trăit copilăria.

| CMaria21 a răspuns:

Efectele le cunoastem clar cauzele inca nu probabil tehnologia si faptul ca au acces de la varste fragede pe diferite site-uri deocheate! Eu asta cred, inainte noi mai citeam o carte nu de dimineata pana seara pe laptop aud persoane care zic ca lasa copilul sa se joace pe laptop la 4 ani e normal?

| Dragonfly6 a răspuns:

Ce-i aia "iubit/a la 12 ani"? Ce vor sa arate prin asta?
Mai nou daca te intelegi cu cineva mai bine, gata! iubiti!
Asat-i o rostie! traieste-ti viata de copil cum poti mai bine.

| maddy673 a răspuns:

Salut...iti voi da cel mai sincer raspuns..de prosti laughing
stiu si eu sunt de aceeasi parere cu tine si chiar ma bucur ca nu sunt singura care gandeste asa(toata lumea spune..ca sunt o ciudata ca nu am prieten la 13 ani)...in fine asa e lumea
te puphee hee

| 0Andrew0 a răspuns:

Copii imita parinti si adolescenti deci asta ar putea sa fie cauza.