Tot la cei cumintii vor ajunge(unele). Ideea e alta.O fata nu vrea un baiat mincinos,poate ca il vrea pervers(nu de fata cu lumea,intelegi tu,in intimitate asta oricine de pe suprafata pamantului isi doreste), cuminte(sa nu insele, etc.), sa ii ofere atentie, etc. Doar ca unele prefera banii.
Pai fetele sunt mai altfel decat baietii au alte gusturi nu vor chiar orice fel de baiat adica din acela timid retras vor unul care sa stie sa le aprecieze sa le gaseasca defectele etc sa fie si duri dar nu de aia care se enerveaza si fac ca toate alea de aia mai intelegatori asa fetele daca se cearta cu baietii nu le mai dau o a doua sansa decat foarte rar se intampla asta si asta este valabil viceversa adica si la barbati si la femei
Deoarece asta simt sa faca, fetelor cuminti le plac baietii rai, dar in final ori baietii rai devin cuminti, ori o sa fie ranite si iarasi ele iau un baiat rau, pana cand ajung la un baiat cuminte
Si eu sunt pervers (nu cu toata lumea de fata cand sunt doar cu ea) si nu prea mint, cateodata dar dupa spun adevarul si tot n-am avut o relatie mai lunga de 3 luni.-. Nu-s urat, invat bine, joc fotbal bine, fetele zic ca-s amuzant si de treaba, n-am inselat vreo fata pana acuma, doar am fost inselat dar totusi. Nu doar baietii pot fi cauza destramarii unei relatii, sa stii. Crezi ca unii baieti nu sufera dupa o despartire?
Stiu ca eu sufar foarte mult dupa despartire! Dar aici e si putin vina fetelor...adik si baiatul cuminte poate sa fie asa cum vrea ea doar ca numai de fata cu ea (cum zici tu)! Problema e ca nu prea inteleg ele treaba asta!
Da' cine intelege fetele?
Apoi...ele is complicate, ca si unii baieti sunt!
Poate pentru ca le place viata [ daca ma intelegi ce vreau sa zic ]. Vor fantezii.
Funda?
Ioana_2144 întreabă:
DianaSerban întreabă:
Geo2969686 întreabă: