| Byb2001 a întrebat:

de ce unii sunt făcuți să nu poată înțelege matematică?

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pt ca nu proceseaza creierul informatiile matematica e complexa parca e scoasa din alfabetul extraterestru.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu sunt făcuți așa. Ca să fii făcut, trebuie să te facă cineva. Nu te face nimeni. Ca să înveți lucruri abstracte, este nevoie de interes din partea ta, ca să îți pui la contribuție, să îți dezvolți capacitatea imaginativă, pe care o are toată lumea. Deasemenea de un profesor foarte bun, care să îți arate frumusețea, ordinea și lumea, viața simbolurilor matematice, ce se ascunde în spatele formulelor. Fără interes și înțelegere, ajungi la concluzia că nu ești bun, iar de la asta, că nu ești făcut pentru. Trei vaci plus 7 purici fac șapte animale, Plus trei cepe fac 10 ființe vii. De aia.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Indiferent de ultimul cuvant pe care l-ai scris inainte de semnul intrebarii, raspunsul este: pentru ca nu trebuie sa existe o lume in care toti suntem doctori, avocati, matematicieni, etc...

Atunci cand anumite persoane invata anumite lucruri, deseori renunta la altele.

| LPCTSTR a răspuns:

? straight face
Tu glumesti?
Nimeni nu e facut sa nu inteleaga matematica, nu exista concordanta.
Gradul de interes si capacitatile mintale sunt altceva decat "sa-ti fie scris in stele" ca nu "intelegi" matematica.

| LPCTSTR a răspuns:

"acum 15 minute | JicaContra a răspuns:
Wow, incep sa ma plictisesc sa il fac pe CookieVedetaAmarata de rahat, pentru ca bate campii, si iar a facut-o, felicitocurili mele personale"

Ne'a JicaContra, nu te-ai plictisit sa fii patetic?
Nu mai ai moduri prin care sa te plangi in cel mai jalnic mod pentru ca n-ai atentia mea, ai? Te credeam mai desteptwinking wave

| LPCTSTR a răspuns:

"acum o oră | JicaContra a răspuns:
CookieDog Vedeta Trista nu te-ai plictisit sa fii pe dinafara?
imi e asa de mila de astia care nu au coerenta mentala si bat campii"

O spune un terminat de viata care a fost suspendat o data pentru limbaj abuziv?
Nu imi pot imagina cum reusesti sa devii alnalfabet functional numai cand imi citesti raspunsurile, dar, uite ca se intampla si tare [nu] imi pare rau pentru tine crying [ laughing ]
Ma-ntreb, in dinafara cui sa fiu? rolling on the floor A ta?! Asta a fost cel mai bun lucru care s-a-ntamplat de cand ai aparut pe aici, baiete; n-am de ce sa ma plictisesc rolling on the floor rolling on the floor wave

Tie-ti place sa bazai ca musca la c*ru' calului... vad ca-ti place si nu te mai saturi; imediat cum vezi "CookieDog", pam, ma iei cu radicalitati imbecilist comunistoide, indiferent ca-mi dai sau nu dreptate... iti place si nu te mai saturi rolling on the floor

| LPCTSTR a răspuns:

Vii cu argumente impotriva a ce? Ca-mi dai dreptate? rolling on the floor

Din nou, nu inteleg cum de reusesti sa devii analfabet functional numai cand imi citesti raspunsurile, dar, uite ca reusesti.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Matematica este ca femeia: pe unele le intelegi, dar nu le pricepi.

| JicaContra a răspuns:

Wow, incep sa ma plictisesc sa il fac pe CookieVedetaAmarata de rahat, pentru ca bate campii, si iar a facut-o, felicitocurili mele personale

ei bine, este vorba de capabilitate, pe unii ii duce mintea la sport, pe altii in programare, pe altii la limbi straine, insa e si pe invers chestia, pe unii NU ii duce mintea la diverse chestii, cel mai clasic argument sunt unii care nu pricep tehnologia de nici o culoare, si abia invata sa foloseasca un telefon, daca tin minte bine Gigi Becali "s-a laudat" cu asta la un moment dat, deci, evident ca poate sa fie si matematica inclusa in treaba asta

eu de ex. am invatat o tona de matematica in liceu, insa cand a fost vorba de integrale, am fost ultima bata, si nu am reusit sa le inteleg deloc, oricat de tare m-as fi chinuit

pe scurt, asa sunt oamenii facuti

deci, daca, chiar nu te duce mintea la matematica, incearca sa faci un liceu/facultate cu cat mai putina matematica, sau deloc

| JicaContra a răspuns:

CookieDog Vedeta Trista nu te-ai plictisit sa fii pe dinafara?
imi e asa de mila de astia care nu au coerenta mentala si bat campii

| JicaContra a răspuns:

Ce dragut CookieVedeta mica si peltica, saracutul de tine tu bati campii, eu nu te las si vin cu ARGUMENTE, tu nu ai argumente asa ca o dai pe ce stii mai bine, apelative aiurea, mie imi e mila de tine, tu o tii pe a ta

sincer, CHIAR imi e mila de tine, foarte sincer!
ai nevoie mare de ajutor profesionist!

| JicaContra a răspuns:

Si din nou CookieVedetaMica si trista o comite, dovedeste negru pe alb ca nu are minim de coerenta mentala si reuseste performanta absoluta sa bata campii la batut campii

nu am scris nici un "impotriva", aia e doar in mintea ta... cea tulburata

argumentele mele sunt cele care dovedesc ca bati campii

asa ca, m-ai facut sa plang de mila, nu mi-a fost in viata mea asa de mila de cineva!

| Michaeel a răspuns:

Nu sunt facuti sa nu poata ''intelege matematica'', matematica este o materie grea si majoritatea care nu o inteleg sunt mai buni la romana sau pur si simplu nu se pricep pe aceasta materie. Prea multi fitosi sunt pe aici, nu te pricepi la o matematica si gata, esti prost sau nu ai un nivel mental ridicat. As vrea pe ei ca le stiu pe toate de se dau asa mari genii.

| aneliram a răspuns:

Pentru ca nu au gasit pe cineva sa-i învețe, ori nu au prins,, gustul "matematicii.

| Mnup a răspuns:

Daca am fi toti la fel, unde ar mai fi farmecul? happy

Întrebări similare