anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp am cunoscut o fata cu care ies de 2-3 ori pe saptamana la suc. Ne dam priviri unul altuia iar apoi zambim amandoi big grin. Cu ocazia valentine's day as vrea sa-i spun ca o iubesc si ca vreau sa fim impreuna. Cum as putea sa ii spun asta? Vom iesii la un film de valentine's day. Recent am intrebat-o daca ar vrea sa aiba un iubit iar ea a spus ca ar vrea. Ultima data i-am cumparat un trandafir de care s-a bucurat foarte mult. Multumesc anticipat + funda

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

De valentine's day ai ocazia sa-i spui ca o iubesti si mari sanse ca ea sa devina iubita ta

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| diditza23 a răspuns:

Spune-i intr-o seara cand o conduci acasa( inainte de a intra in casa) ca tii foarte mult la ea(o iubesti) si daca este de acord sa incercati sa fiti impreuna. mie asa mi-a spus prietenul meu inainte de a fi impreuna si m-am bucurat enorm:X ..plus,in ziua respectiva poarta-te cat mai frumos cu ea, fa-o sa se simta "mica ta printesa"..succes si curaj, ca daca nu incerci nu ai de castigatbig grin

| sfinxul10 a răspuns:

Ii zici in fata doar cand mergi la o intalnire romantica.Pasii pentru ca sa ii zici:
1.Mergeti undeva unde sunteti singuri.
2.Sa ai un trandafir langa tine.
3.Ii spui ca o iubesti si ii dai trandafirul.

GOOD LUCK laughing)

| CristinaCrisfest a răspuns:

Realizez niste cadouri foarte dragute personalizate si printre aceste am o idee de un cadou mai special, o carticica foarte draguta cu cateva versuri frumoase care la sf se incheie cu minunatul cuvant te iubesc. Poti folosi acest gen de declaratie pentru a-i spune in acest mod dupa care sa te uiti in ochii ei si sa-i confirmi ceea ce scrie in carticica, adica ca o iubesti. Sunt sigura ca va fi mai mult decat surprinsa. Pe http://crisfest.ro/intreprinderea-handmade/ poti vedea despre ce este vorba sau lasa-mi mesaj daca vrei sa stii mai multe detalii si te ajut cu mare placere.
P.s Ceea ce vrei sa faci este un lucru minunat si fata respectiva este norocoasa sa te aiba ca iubit. Crede-ma fetelor le plac cadourile si cuvintele frumoase insa sincere. :-)

| mihailor a răspuns:

O poti cuceri de ex cu un ceva dar nu ceva de 2-3 lei din piata si ceva mai scump