Mai dupa parerea mea el e un PEDOFIL, si asa e, apoi, cred ca ar trebui sa le spui parintilor tai pentru ca inca esti mica si daca te prinde nebunuu ala si te violeaza, doamhne fereste! si ramai cu sechele pe viata (ca ti-a tras-o un la.ba.giu ).
Cel mai bine e sa le spui parintilor sau sa iesi cu prieteni/prietenele tale mai rar si undeva mai retras, si sa nu-i mai raspunzi la telefoane.
Asta e sfatul meu funda?
Sincer nuprea imi place de tipu asta.Adika se poarta cam ciudat si e mare pentru tine.Gandeste-te ca sunt 8 ani diferenta si un barbat de 20 de ani stie cum sa se poarte cu o fata ca tine.Stie cum sa te ameteasca,sa te zapaceasca,sa te alinte,iti da flori, te simti iubita, e atent cu tine pana ajunge sa faci sex cu el. Dupa iti da papuci si trece la alta tipa si procedeaza la fel cum a protejat cu tne.Nu zic sa nu ai un iubit mai mare dar nu de diferenta asta- un baiat de varsta ta sau maxim cu 3 ani mai mare ca tine e ok...
Dar faza ca e insurat si mai are si un copil e aiurea rau de tot
Spune-i sa te lase in pace, sa nu te mai caute, sa te sune etc.Nu-i bine pentru tine. Spune-i ca ai un prieten sa scapi de el si ca tipu e gelos
si nu accepta sa te mai vada cu el.Nu e bine sa continui cu el. dupa o sa te indragostesti de el si o sa fie mai greu pentru tine.Sa nu suferi mai incolo.
Ai mare grija de tine :*te pup
Buna! dupa toata chestia asta eu zic sa ii anunti pe ai tai! pe mama ta mai precis! nu e normal ca el sa se dea la o fata de 12 ani! pastreaza msg, arata-i mami tale si ea va trebui sa ia masuri! chestiaasta o faci in cazul in acre tu nu ai fost de acord cu avansurile lui! daca tie ti-a placut sa te ia in spatele copacilor si tu ai continuat cu saruturile si cu alte chestii mai bine las-o asa.zii lui sa te lase in pace ca daca nu anunti pe ai tai(in cazul in care a vr s te f.a si uh nu ai fost de acord)...bafta:*.fundita?
Vezi. pentru asta sunt parinti politie si oameni cu autoritate, arata-i cine e fata rea si nu lasa pedofili sa isi bate joc de fete, iti dai seama cate au putea sa sufere de pe urma uni ticalos ca acesta? vorbeste cu mama ta, fa pe victima, apoi sa vezi tu ala show
Off. nu imi place deloc cum arata. spune-i ca este prea mare diferenta de varsta ( serios, chiar este)
Eu zic sa nu ii mai raspunzi la mesaje si sa eviti sa te intalnesti cu el. E clar ca e un pedofil, un baiat de 20 de ani nu se uita la o fata de 12. Avand in vedere ca tu i-ai raspuns la avansuri, nu te poti plange parintilor ca e vina lui. Mai bine stai departe de baieti (eu la 12 ani abia am renuntat la papusi), nu am auzit in viata mea o asemenea problema la o fata de varsta ta. Ai mare grija, nu ti-ai putea face o reputatie proasta de acum si nu cred ca vrei asta!
Eu zic sa-i dai papuci cum se zice, pentru ca el vrea doar sa faca dragoste cu tine si dupa parerea mea esti cam mica pentru asa ceva, daca nu te lasa in pace eu zic sa le zici parintilor.