| Anonimusanonimus12345673943368 a întrebat:

Bună TPU, de ceva timp am observat că o fată cunoscută mie (nu am vb cu ea până acum dar o cunosc) se tot uită la iubitul meu și încearcă să se bage cu el in seamă subtil, ce aș putea face ca aceea persoană să nu mai facă asta, pentru că mă deranjează foarte tare când o vad că se uită încontinuu la iubitul meu? Iubitul meu nu-i dă atenție dar pe mine a început să mă enerveze, ce aș putea face să o potolesc, dar nu in sensul să o bat sau să-i zic in față, in sensul să o fac pe la spate cum s-ar zice, să o umilesc cumva într-un mod subtil fără să știe cine a făcut-o.
Ajutor vă rog

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai nici o traba tu cu fata aia, ci cu iubitul tau!

Daca el nu-i da deloc atentie si o respinge, chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai avea incredere in el nu ai mai aveam problema asta.

| sierra1 a răspuns:

"o fată... se uită încontinuu la iubitul meu, iubitul meu nu-i dă atenție...ce aș putea face"

cam sună a disperare, dacă are cineva, ceva de făcut, acela e iubitul!

| asinedthereal a răspuns:

Altădată când se mai baga în seama cu el, răspunde i tu pentru el, asta i ar închide subtil și frumos gura. Ar trebui sa fii atenta la el, la cum reacționează el când îl baga în seama, dacă este interesat atunci este vina lui, ea e doar un rău necesar sa vezi ce om ai lângă tine. Ar putea sa se prefacă ca nu o aude, sa fie indiferent cu ea, de ce sa fie atent la alta femeie? Nu are deja una?