| Byb2001 a întrebat:

Bună TPU, de ceva timp am stări de neliniște, nervozitate, îmi tremură mâinile, simt că nu pot respira, parca n-am aer, mă doare capul și în piept când vorbesc cu cineva, n-am răbdare să ascult ce zice. Ce sa fac sa nu mai am stările astea ciudate? Când eram mică nu eram, așa doar puțin emotiva acum mai vorbesc dar am rămas cu de astea.

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Câte duciuri mănânci pe zi? Ele îți mănâncă din vitamina B1 de care are nevoie și creierul tău.

| Byb2001 explică (pentru sadrian46):

Mănânc un baton de ciocolata la câteva zile

| sadrian46 a răspuns (pentru Byb2001):

Dar pâine albă, pizza, paste mănânci? Căci și ele conțin zahăr, hidrați de carbon. Și ele îți mănâncă vitaminele.

| Byb2001 explică (pentru sadrian46):

Da,

| Byb2001 explică:

Nu mă mai simt eu parca totul din jurul meu mă sperie și de ce sunt tocmai eu așa? in perioada asta sunt un pic stresata cu bacul cu sala auto părinții vor să o iau ba chiar îmi zic că dau doar o data și dacă nu iau nu mă lasă să mai dau sala

| anonim_4396 a răspuns (pentru Byb2001):

Dacă dai de bac asta înseamnă că ești majoră. Practic poți să dai sala de mai multe ori pentru că poți și vrei. Părinții tăi n-au ce-ți face.

| Byb2001 explică (pentru anonim_4396):

Da știu dar au gândirea aia comunistă

| anonim_4396 a răspuns (pentru Byb2001):

Tot n-au ce să-ți facă. Fie chiar și cu gândurea lor comunistă. O dată ce ai 18 ani, nu mai au ce să-ți facă

| andreucaaandruscaa a răspuns:

Anxietate draga mea/dragul meu, ai grija de sănătatea ta, du te la doctor