| fllory a întrebat:

De ceva timp chiar incep sa ma gandesc la viitor, sperand sa termin liceul anul viitor cu bine si sa merg la facultate. Problema e ca parintii nu ma incurajeaza sa fac ceea ce imi doresc adica facultate de actorie sau regie, spunand ca nu e ceva de viitor. Voi ce parere aveti? e chiar asa rea facultatea pe care vreau eu sa o fac avand in vedere ca e visul meu?
Si daca ati trecut prin astfel de facultati, m-ati putea ajuta cu cateva informatii despre ele? :*:*:*:*

2 răspunsuri:
| Lamaitzza a răspuns:

Atata timp cat tu chiar asta iti doresti cred ca este bine, adica nu ar fi convenabil sa faci toata viata alta meserie si sa te gandesti la cat de mult ti-ai fi dorit sa faci actorie sau religie.Nu ii invinovatesc pe parintii tai deoarece in Romania sunt multi actorii care nu au meseri, trebuie sa ai o sansa unica ca sa ajungi in lumea asta din pacate.In alte tari insa este mult mai bine, si na ei se gandesc la viitorul tau adica iti dai seama ca degeaba faci ceea ce iti place daca nu castigi nimic din asta iar despre religie, este cu adevarat ceva frumos doar ca la fel nu prea ai castiguri foarte mari deoarece preot nu te poti face, iar profesorii orice materie ar preda castiga foarte prost la noi in tara. Si oricum nu conteaza numai asta trebuie sa ai si chemare pentru ceea ce vrei sa faci, trebuie sa fi o persoana calma ca sa fi profesor mai ales de religie, sa ii faci pe oameni sa creada in Dumnezeu, iar la actorie trebuie sa ai acel talent incat ceea ce vizionezi sa iti transmita anumite emotii. Oricum lasa-te in voia lui Dumnezeu, ce ti-e scris asa va fi, si mai gandeste-te si la alte meserii, sunt foarte multe in lumea asta. Parintii tai nu o sa poata sa se impotriveasca sortii daca tie ti-e scris sa urmezi o meserie aia va fi. Multa sanatate!

| napoleon16 a răspuns:

Parerea mea este ca nu e rea facultatea pe care vrei sa o faci daca e visul tau...