Ai două obtiuni, ori îl laşi să fumeze pentru că poate deţine controlul ori îl duci la dezintoxicare şi îl susţii să se lase defitiv de ele. Ori e albă, ori e neagră!
Daca se droga si era dependent o facea mult mai des....ca mai fumeaza un cui asta nu e o belea asa mare.sincer cred ca a spus si el sa se dea mare in fata ta.....si tu ai pus botul
Daca se drogheaza nu inteleg cum il poti numi ff istet.primul pas de obicei e cel de ai convinge ca nu este bine pentru el.e o munca grea cu suisuri si coborasuri, insa trebuie multa perseverenta atat din partea ta cat si a lui.incearca sa eviti in al lasa singur sau in ai oferi prilej de a folosi substantele respective.
E greu de răspuns... Oricum, la fel ca la orice dependență, el trebuie să se decidă că trebuie să renunțe.
Tu poți să te dai și peste cap, dacă el nu vrea - nu se lasă. Eventual te va minți că nu mai face.
Părerea mea e să-l lași. Mai sunt destui băieți deștepți și romantici, der „curați":
Altfel, riști să intri în anturajul lui și de acolo până la a ajunge să folosești și tu substanțe ilegale e doar un pas. Și nu cred că îți dorești asta.
Daca se drogheaza cu adevarat spune-i ca nu este bine si ii face numai rau, isi consuma sanatatea si tineretea.
Ce inseamna mai exact "se drogheaza"? Daca tu consideri ca este istet, atunci este destul de istet sa stie ce faca. Si de ce crezi tu mai exact ca ai puterea de a schimba ceva? Multe va mintiti cu chestia asta.