Nu trebuie sa pui la suflet tot ce zic oamenii. Ei judeca, dar nu se mai gandesc si la tine.E complet normal sa faci pregatire la matematica daca nu intelegi anumite lucruri din materie. Nu o mai baga in seama. Nu trebuie sa ii demonstrezi ei nimic. Tu te duci la pregatire cu un scop, sa inveti... Asa ca asta trebuie sa faci acolo. Ignor-o complet, uita de ce a zis!
Nu te simti prost,snumiti oameni sunt buni la matealtii la romana,doar pentru ca nu intelegi matematica asta nu inseamna ca esti proasta,inseamna ca esti mai buna la altceva,nu te mai simti prost, nici eu ma descurc la mate dar asta nu inseamna ca nu sunt buna la romana sau altceva, nu te mai simti prost. spune-i fetei alea asa "Daca as fi proasta m-as cobora la nivelul tau, dar cum nu sunt, te las sa-ti bati capul vorbind prosti despre mine deci mie una nu-mi pasa ce crezi tu despre mine ok " sper sa te ajute succes. fundita?
Nu te mai simti prost,nu esti proasta doar pentru ca nu esti buna la matematica,poate esti buna la altceva,la romana sau altceva,te simti prost degeaba. spuneiasa lui fata aia "Daca eram proasta ma coboram la nivelul tau, dar cum nu sunt, nu imi bat capul cu o copila care nu gandeste " si las-o sa vorbeasca ce vrea, tie de ce sa-ti pese ce vorbesc altii, lumea vorbeste multe proaste succes fundita?
Nu mai fi suparata,ce daca nu esti buna la matematica? poate esti buna la alta materie,nu o mai lua in seama las-o in pace, daca o mai vezi spune-i asa "Daca eram proasta, ma coboram la nivelul tau, dar u nu sunt te las in pace sa-ti bati capul cu vorbe fara rost " atat spune-i succes, fundita?
Tipa-i nașpa rău de tot, iar tu îi dai ei dreptate! Dacă nu este adevărat ceea ce spune, de ce te interesează? Nu înțeleg motivul!
Te face să te simți jignită? Înțeleg. Pentru ea tu ești doar o persoană naivă, pe care o poate influența, supăra foarte rapid!
Ignoră și uită! Unii oameni nu trebuie băgați în seamă!
anonim_4396 întreabă: