Asa e primul an de l iceu stai calma te vei obisnui dupa primul semestru.
Clasa a IX - a e o perioada de tranzitie si cere putina rabdare din partea noastră. Avem nevoie de timp de acomodare, timp pentru a asimila ca ne-am despartit de ceva si suntem in alt loc cu: alte asteptari, profi, colegi, program etc. Dupa școală fa o plimbare scurta, apoi revino acasa, mananca, dormi o ora, daca simti ca esti obosita, apoi temele sa devina o prioritate fiindca e pacat de mediile acelea bune! Esti o fata deosebita cu suflet nobil, descarca povara si mergi pe acest drum nou cu: încredere, rabdare, inteligenta, curaj etc. fiindcă lumea e a celor care lupta pentru idealurilor lor! Asculta muzica in drum spre casa și bucura-te de viata de elev de liceu! Alege meseria care simti ca te atrage si nu ce spune mama si tata fiindcă apoi asta vei face o viata si va fi un chin, daca nu-ti va placea! Iti doresc din suflet multe impliniri si curaj din belsug! Numai bine!
E normal ca părinții să aibă așteptări de la copiii lor, dar nu pot decide ei pentru tine. Pur și simplu gândește-te bine ce alegi tu să faci cu viața ta. Dacă nu ai idealuri în viață nu vei avea nici motivația necesară de a merge mai departe. Mama a avut o grămadă de așteptări de la mine, dar eu am făcut tot ce m-a dus capul. Când știi că poți și ești în stare, merită să încerci. Dar când nu îți place sub nici o formă, nu poți să faci acel lucru doar să fie făcut, decât dacă e absolut necesar.
dragutza_5893 întreabă: