| BloomyxD a întrebat:

De ceva vreme nu mai sunt în apele mele... de exemplu acum sunt fericită, apoi sunt iarăşi tristă. Uneori simt că cedez, că nu mai pot. Am început al doilea semestru din an foarte prost şi tot aşa l-am şi continuat. Nu înţeleg ce e cu mine! Nu mă mai pot concentra pe învăţat... la şcoală. Veştile proaste vin una după alta. mi-am dezamăgit părinţii. m-am dezamăgit pe mine.

Ce pot să fac. vă rog, ajutaţi-mă cu un sfat,

11 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Duminica du-te la biserica

| Mariuca55 a răspuns:

Fa o excursie la o manastire, roaga-te in fiecare zi, tine post si sa vezi ca va fi mai bine

| BloomyxD explică (pentru Mariuca55):

Sincer, nu sunt genul. Nu prea cred în "miracole" d-astea legate de biserică.

| Mariuca55 a răspuns (pentru BloomyxD):

E atunci a doua varianta este sa te sinucizi! Pai de aceea nu mai esti buna la scoala ca daca nu mai crezi in Dumnezeu in ce sa crezi ca Dumnezeu te tine pe pamantul asta nu diavolu'

Ămm, scuză-mă dar cred că exagerezi. Fiecare crede în ce vrea! Nu cred nici în Dumnezeu nici în Satana.

Adică. unde e Dumezeu când se întâmplă atâtea nenorociri?

| Mariuca55 a răspuns (pentru BloomyxD):

Da tu in ce crezi daca nu in Dumnezeu in zei? Doamne fereste si dai minte!

| Tweeety a răspuns:

Am trecut şi eu printr-o situaţie asemănătoare. Încearcă să petreci timp cu persoanele dragi (prieteni, familie), să faci activităţi relaxante, care să-ţi placă. Pentru mine cel mai bun remediu a fost timpul... acum, depinde de fiecare. Nu uita că un zâmbet poate schimba şi cea mai proastă zi. :*

| Emiliann a răspuns:

Impusca'te! :*

| BloomyxD explică (pentru Emiliann):

Nu mulţumesc. happy

| Mariuca55 a răspuns (pentru Emiliann):

Hahaha