| ralucamirabela a întrebat:

Buna TPU :*:*:*! De ceva vreme sunt cu un baiat. facem o luna.Si mi se pare ca nu prea se implica in aceasta relatie.Cand vine afara, unde suntem multi, vine, ma pupa, ma intrebare ce fac.si pe urma sta de vb cu baietii.Nu ne intalnim prea des.Si astea ma fac sa cred ca nu ii pasa. el este mai >golanash:laughing. Intr`o seara chiar ma suparasem rau de tot pentru ca a venit si chiar nu m`a bagat in seama DELOC. a venit la mine, m`a intrebare ce am si nu ia`m raspuns. Apoi a plecat, s`a pus jos...si statea.suparat...de obicei el nu se supara straight face si chiar nu ma asteptam sa reactioneze in vreun fel laughing crezand ca nu ii pasa de mine straight facesi pe urma a pleqt suparat straight face de obicei el pleca ultimu laughing deci intrebarea mea este : ii pasa de mine chiar daca nu arata?straight face

funda

Răspuns Câştigător
| Andreea_1341 a răspuns:

Buna!

Poate este persoana lui mai rece,dar eu te sfatuiesc sa vorbesti cu el,sa-l chemi de acolo sa vorbiti sa-i spui ce ai pe suflet,iar apoi spune-i sa se gandeasca ce-si doreste si pleaca de acolo! In acel moment el ar trebui sa te opreasca si sa-ti spuna sa-l ierti,dar daca nu o face atunci nu stie ce vrea, inseamna ca nu este pregatit pentru o relatie serioasa!

Mult succes! Pa, pa!

2 răspunsuri:
| DorelSudoru a răspuns:

La ce nume ai nu mar mira sa fi vreo piti daca el e "golanash"...rolling on the floorsigur isi bate joc de tine

| Alexa_3198 a răspuns:

Mthinking probabil nu stie sa iti arata ca tine la tinethinking