| condreavaly a întrebat:

De curand am avut o relatie cu o fata. nu a durat mult deoarece ca de obicei pentru mine cate u baiat ma desparte tt tp. cum sa fac ca sa ma combin din eu cu ea. tin sa va anunt ca o iubesct mult si nu o pot scoate din cap. tin foarte mult la ea. dar baiatul acela i-a zis ca eu numa de aia sunt cu ea deoarece e bogata ca are iphone 4, va vine sa credeti ce oameni prosti exista in lumea asta de ***? cand am auzit ca se desparte de mine eram la antrenament la lupte libere(tin sa va anunt ca sunt campion la lotul 65 kg si am luat locul 3 la nationalele din aprilie) si la antrenamente am spart cu pumnul un geam termopan si dupa am spart caramizi de antrenamente si mi-am rupt 2 ligamente si am osul crapat de la mana(nu pot sa merg la internantionale in CIPRU)cryingcryingde aici reiese cat de mult tin eu la ea. doar ca vad ca a avut mai multa incredere in fostul meu amic decat in mine. ajutati-ma va rog eu mult d tot. app eu sunt din sf gheorghe si ea e din bucuresti. m-am intalnit cu ea la bunici intr-o comuna de langa covasna(ZABALA). nu am chef de glume la momentul acutual. cred ca e cel mai grav caz pe care l-am avut pana acum. va implor ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| DeeDee a răspuns:

Inteleg ce simti, desi eu nu am trecut niciodata printr-o asemenea situatiesad exista tot felul de oameni gelosi pe lumea asta, nu? De cand a ajuns sa conteze ca fata are Iphone4 si tacsu are bani si baiatul nu are? Nu mai suntem in secolul 17.

Faptul ca sunteti din orase diferite nu te ajuta. Nu stiu cand te vei mai intalni cu ea (face to face), pentru ca singura solutie pe care o vad este sa vorbesti din nou cu ea, cu calm, si sa ii explici totul. Sa ii spui ce iubesti la ea, cat de mult ti-a lipsit, etc. Sa o facisa aiba incredere in tine. Daca vei sfarsi prin a-i scrie o scrisoare (atentie, nu un email) si asta e bine (numai sa ai adresa ei). Intr-un deceniu dominat de posta electronica, o scrisoare de dragoste scrisa de mana a devenit ceva pretios si extrem de romantic. Probabil va fi singura care sa posede asa ceva din clasa eihee hee Urmatoarea metoda ar fi telefonul - pentru ca se aude vocea, si emotiile din ea. Sper din tot sufletul sa nu ajungi la SMS. E cea mai impersonala si idioata metoda.

Sa nu ii spui ca te-ai accidentat "pentru ea" sau "din cauza ei". O fata inteligenta va sta departe de cineva care e in stare de atata violenta doar din cauza faptului ca s-a despartit si se va teme pentru propria persoana (daca ma loveste si pe mine?) Daca te vede accidentat, serveste-i clasicul "am cazut pe scari" sau ceva mai aproape de adevar "in ziua aia nu m-am putut concentra si am luat bataie".

Sa stii ca ce ai facut a fost o prostie, sa te accidentezi in halul asta inainte de internationale. Nu stiu nimic despre lupte libere, dar orice accidentare tine sportivul departe de antrenament destul de mult timp si e posibil sa pierzi din skillul de pana acum. Os fracturat si doua ligamente o sa te tina pe banca poate mai multe luni. Sincer - nici o fata nu merita sa dai cu piciorul la toata munca asidua depusa de tine de la primul pas in acea sala si pana acum. Ma rog sa reusesti aceeasi performanta data viitoare si sa ajungi la viitoarea competitie internationala. Pana atunci vezi cum te porti cu colegii - sa nu le scazi moralul; si ei au muncit enorm si nu meritau lovitura asta inainte de plecarea in Cipru. Si sa va intoarceti cu o medalie, da?

8 răspunsuri:
| Deniisze a răspuns:

Buna! Daca ea s-a despartit de tine din cauza unor barfe tampite inseamna ca nu te-a iubit asa cum ai iubit-o si tu pe ea.Caut-o si explica-i cum sta lucrurile, daca nu te va crede, dovedeste-i ca nu esti pe interes.Amicul tau era gelos pentru ca tu erai cu o fata cu o cinditie materiala mai buna, poate si de aceea neconvenindu-i relatia voastra v-a despartit. Multa Bafta kiss!

| condreavaly explică:

Mda am fost suspendat 6 luni si pot sa imi iau adio de la internationale daca ar putea trece alea 6 luni pana in august ar fi oklaughing. oricum eu nu i-am zis ca m-am accidentat dn cauza ei. dar a aflat de la niste prieteni si zicea ca e tt dn cauza ei dar i-am zis ca nu a fost dn cauza ei ca a fost dn cauza nenorocitului de fost amic care sia luat o bataie de mananca supa cu paiul. oriqm se vor regla conturile in continuare pentru asta. o iubesc prea mult. j cred ca si pentru fete este ceva mai rar sa fie iubite de in asa fel. oriqm rar de unu ca mine. dar daca as putea as renunta si la toate loturile de lupte pentru ea. particip la mai multe loturi( lotul 60kg 65 kg lotul 15 ani lotul csm si lotul camipon junior) as renunta la totul. si daca e vb ca ea are bani eu imi icu un iphone 4 cat de curand sa vada fraeru ala ca imi permit. si daca imi vand cupele ca banii de la parintzi nu cer pe asemenea prosti. am 7 de cupe din care 4 locul1 jud 1 loc 3 nat si restul la concursuri pentru cauze nobile. am ajutat cu toata echipa o familie saraca cu 12 copii si mai am multe medali. le-asi vinte pe toate sau le-as da la amanet si as dona banii pentru casele de copii sau orice pentru ea. doamne nici nu stiu cm sa vb cu ea. pff ma simt aiurea. chiar se poate mai rau de atat? data viitoare poate imi rup gatulcryingcryingcrying. asa stiu ca voi fi mai linistit si nu voi mai face nici un sport. *** de idot ce face un *** de om. as bate la el zi si noapte. daca l-am batut si cu mana ruptalaughing. se tt da mare ca vine cu taksu care e politist. mdea si tata e politist.ce miar place sa ii zic numele sa rada lumea care il cunoaste de el da ma poate da in judecata. deci mai bine renunt la ideea asta. in fine pentru mine el nu mai conteaza. conta candva cand a fost prieten bun cu mine. s e si var de gradul III LOL si neamurile iti fac rau. intr-o lume de *** sunt si acei oamnei care il si mananca.si nu e prima data cand se intampla asta. am mai fost suspendat odata da atunci numa 3 luni pentru ca l-am mai batut p unu care la fel a facut dar fata aceea era km curvulitzalaughinglaughinglaughing oriqm nu as putea sa lovesc o fata nici macar sa o ating in asa scop doar pe baieti care merita cu adevarat asa ceva. aia mai nesimtziti care cred ca pamantul e patrat si ca roata nu se intoarce. mersi de raspunsuri si mai astept. vinerea viitoare aleg castigatorul funitsei si restul o sa primeasca fiecare cate un vot din partea mea

| Amyyyyyyy a răspuns:

Pai...nu renunta pe bune nu te lasa batut si incearca sa ii spui ca pentru tine nu conteaza banii si telefoanele si ca tu ti la ea si nu trebuie sa il lasi pe amicul ala al tau ce fel de c***t mai e si ala nu o pierde pentru un prost.Nu fi un las si daca acel baiat mai vorbeste despre tine ca si cum ar fi ca umbli dupa verzisori ii dai o karata.defapt nu ii da` dar incearca sa ii spui fetei sa iti mai dea o sansa si ca tu nu esti ca ceilaltistraight face ...Bafta [Si te implor tine`ma la curent! te roggpuppy dog eyes]

| LuckyFf a răspuns:

Poi ar trebuie in primul rand sa fi mai calm.Toate se vor rezolva de la sine.Cred! Depinde si de caracterul fetei.thinking Si cand adevarat iti place o fata incearca sa lupti mult pentru ea.Mai depinde cum va intelegeti.Si daca si ea te-ar iubi cu adevarat nu ar crede ce ar zic alti?whistling Nu? Eu ca fata asa zic.Bafta in Contiunare!

| iacobitza a răspuns:

Saracu d tine, din ce ai scris denota faptul ca o iubesti mult incearca sa vb cu ea daca ai posibilitatea du-te la ea la bucuresti cred ca ar fi uimita de gest si s-ar impaca cu tine fa tot ce iti sta in putinta doar ca sa nu o pierzi de tot.cel mai bine e sa incerci pe cat posibil sa discuti cu ea sa ii explici ceea ce simti si daca va ntelege bine dar daca ea nu simte la fel nu prea ai ce sa faci nu poti sa o ti langa tine cu forta sa o obligi sa fie cu tine...multa bafta cu ea e dragut ca un tip poate sa tina atat de mult la o fata

| DidiLovesYou a răspuns:

thinking Mda e foarte trist ce ti-s-a intamplat.sad Incearca sa-i spui cat de mult o iubesti si ca nu ti-o poti scoate din cap.
Fa si tu tot felul de gesturi care sa-i arate chestia asta.Fa-i diferite cadouri...
Si poti sa incerci sa-i explici ca tu o iubesti pentru cea ce e nu pentru lucrurile si averea pe care o detine sau mai stiu eu pentru ce alte chestii din astea.
Sper tare mult ca te-am ajutat cat de putin acolohappy

P.Sbig grinaca reusesti sa te impaci cu ea ca am anunti si pe minehappy Chiar sunt curioasahee hee
Succes!

| lary_6681 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa ii spui sau sa faci in asa fel ca sa o convingi ca tu o iubesti mai mult decit alt cineva chiar si decit viata mult succes

| Robert14_8207 a răspuns:

Pai, ar trebui sa ii explici situatia "fostei", cu care vrei sa te pui iar, iar in legatura cu oasele tale, nu trebuia sa actionezi chiar in felul asta, daca o iubesti cu adevarat, explica-i ce s-a intamplat de fapt si daca si ea te iubeste, isi va da seama care este adevarul. Sper ca te-am ajutat, si eu trec printr-o perioada grea de asemenea happy. Te inteleg perfect. Un ultim lucru ar fi sa te gandesti inainte sa spui o propozitie, cine stie cum o analizeaza ea. Multa bafta happy.