anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de curand am primit o cerere de prietenie pe fb, si fata aceea mi se parea" picata din cer" adica a venit dintr-o data pe fb, si deja era intr-o relatie cu baiatul de care imi place. Are un nume ciudat, si poze in care nici nu pare a fi ea. S-a intamplat intr-o zi sa vorbesc cu ea dar ceva ciudat vorbea exact cum vb si baiatul de care imi place, si spunea ca a venit din America, ca este romanca, dupa 2 zile "cica" se afla in Dubai, si peste 2 ore se afla in Bucuresti. Am incercat pe toate retelele sa dau peste ea, adica cautand dupa poze, si nimic. Mi se pare ciudat, dar de ce ar avea in lista de prieteni doar colegi din scoala mea, si fosti colegi care acum sunt la liceu.
Cred ca este o gluma ca baiatul sa atraga atentia asupra lui, dar asta a dat in disperare, vreau sa stiu cine este cu adevarat cel din spatele profilului de fb dar nu stiu cum. Ma puteti ajuta?
"fata ciudata" : https://www.facebook.com/profile.php?id=100008193215353
FUNDA :*

Răspuns Câştigător
| AncuxD a răspuns:

E un cont fals. Pozele sunt luate de pe un alt profil. Încearcă să mai vorbeşti cu ea şi să afli cât mai multe lucuri despre ea. Vorbeşte despre relaţia ei cu băiatul de care îţi place, apoi vorbeşte cu el despre relaţia lui cu tipa respectivă. Dacă spune acelaşi lucru, foloseşte aceleaşi cuvinte e clar că (,) contul e făcut de el. Baftă cu asta. :*

1 răspuns:
| Hakuouki a răspuns:

Este un cont fals, cineva rade de tine, eu spun sa ignori persoana respectiva sau sa razi de ea la randul tau. Pace.