Cerei scuze si daca tot nu te iarta inseamna ca nu ti-a fost o prietena asa de buna pe cat credeai si incearca so uiti. poate reusesti adica nu-i asa greu ca si cu baietii, pe ei ii uiti mai greu.si daca se supara dintr-o gluma...nu stiu cum ti-a fost cea mai buna prietene pentru. ca cele mai bune prietene nu se supara una pe alta asa din.nimic
Pffff...ti-as zice sa o uiti, da n`ai cum...pentru ca ti` fost o ff buna prietena,eu zic sa stati si sa vorbiti,sa te duci pana la ea,si sa-i spui sa te asculte, si sa rezolvati orice problema, din toate mesajele astea imi dau seama ca a fost putin cam falsa
funda?
Am cititit. eu zic sa ii dai inca un mesaj. crede-ma eale citeste dar nu iti mai raspunde la ele. si poti sa-i zici asa : imi pare rau ca m-am comportata asa. Stiu ca am fost rautacioasa, dar eu am incercat sa fac o gluma. NNU vreau sa ne certam din cauza ca eu am facut o gluma mai rautacioasa si din cauza ca am fost eu asa mai rea si mai rautacioasa.IMI pare rau. " iti spun sigur ca e bine daca faci asa deoarece pana la urma trebuie sa cedezi daca o mai vrei ca prietena sau poti sa te duci la ea si sa vb cu ea. mai bine asa decat sa iti pierzi o prt. ea va intelege ca tu tii la ea. va vedea ca tie iti pasa si ca chiar te intereseaza. sigur se va bucura. ps " daca nu iti raspunde la mesaj mergi la ea aksa. CREDE-ma mai bine asa deact sapierzi o prt. : te rog frumos da-mi si mie o funda :-s. daca doresti. sper sa mearga
Bună!
În general aşa de supărăcioasă şi sensibilă este prietena ta? Nu de alta,dar dacă dintr-o glumă face aşa mare caz. Mai bine ai judeca puţin la rece lucrurile, gândeşte-te dacă nu cumva ai supărat-o cu ceva fără să-ţi fi dat seama. Poate că e ceva la mijloc de care tu nu ştii.
Oricum,decât să te rogi de ea să te ierte,mai bine las-o în pace! Nu cred că ai nevoie de asemenea prieteni. Orice ai face, oricum ai proceda, ai încredere în tine!
Baftă!
Tu,acum avand 11 ani, planuiesti ce o sa faci la 18? scuze, dar e cam aiurea, doamne) deci...sa inteleg, tu spui ca peste 7 ani vei sta cu iubitu` iar prietena ta va sta cu cealalta prietena ce-a de-a 3 a; pff complicat pai, in primul rand in 7 ani se vor schimba multe,va urma liceul si nici nu stiti daca veti mai fii prietene dupa terminarea gimnaziului,asa ca nu va mai certati din prostii cu "ventilatore" si ce ai mai scris tu acolo Oricum, stai linistita, te vei impaca tu cu ea:-J nu asta e problema.Ce? Crezi ca va fi suparat o viata pe tine? Nu o mai ruga; las-o in pace sa vezi ca vine ea la tine si daca spune ca-ti dai fite incerca sa nu o bagi in seama si cu ea chiar sa faci fite sa vada atunci ce inseamna ale fite Succes!
@Byaaa Eu am 12 ani si 7 luni... dar sunt foarte-foarte matura si i-am spus exact ce ai spus si tu. Faza cu liceul, tot! Si ea a spus ca ea este o visatoare, si ca eu nu sunt medium sa ghicesc viitorul.
@Decode Verisoara ei acum sta acasa la ea. Si aseara pe mine mesajul ala cu "nu avem timp de tine" chiar m-a durut. Si ma gandesc ca nu cumva sa o fi influentat verisoara ei, pentru ca Ioana(pr mea ) o crede un exemplu...
@speranata si @DdiiiAa
Nu ma pot duce la ea acasa, pentru ca este o situatie destul de complicata. Ea nu prea are viata sociala, dar asta nu este ceva rau, pentru ca ea nu are nimic de spus in aceasta privinta. Parintii ei nu prea o lasa sa iasa afara, sta mai mereu in casa si o intereseaza in primul rand scoala. Eu mereu am laudat-o pentru faptul acesta.
Daca m-as duce la ea acasa(ea locuieste cu bunica) sunt sigura ca ar zice sa plec acasa pentru ca nu are ce vorbi cu mine, iar mama ei, bunica ei si tatal ei se vor supara pentru ca vor spune ca este dovada de nesimtire sa te duci la usa casei.
E clar, e hiper-sensibila. Poate e pe rosu.
Lasand glumele la o parte sunt cam 3 variante, tu ar trebui sa stii cel mai bine care e cea corecta.
1.Fie ea s-a simtit tot timpul asta sub papuc(a avut impresia ca esti mai desteapta ca ea) si ar vrea sa fie ea in centru atentiei, nu tu.
2. Fata e de felul ei irascibila, caz in care te sfatuiesc:FUGI! ca te trage in jos.
3.O fi avand ceva probleme personale si se descarca pe cine poate, caz in care de bun simt ar fi sa aflii ce s-a intamplat si sa incerci sa o ajuti.Hope I helped.
Nuuuuu...andry00,trebuie prin mesaje atunci,da nu inteleg ce vezi bun la ea/! eu vad numai rautati,dc iti este cea mai buna prietena nu inteleg,eu zic sa o uiti, in viata apar ff multe persoane din care sa alegi, de ce nu dai funditaaa l NIMeni?
Andrei67y5 întreabă: