| octaviusz a întrebat:

de felul meu nu sunt timid dar acu sunt incuiat rau de tot. imi place de o fata care din cate am inteles de la prieteni ei mai buni ca si ea ma place dar nu sunt sigur (poate au spus asa la misto)... de obicei aflu singur. dar acu nu am curaj... inainte cu o saptamana cineva a invitato in oras si fata e finuta si nu i'a spus din prima nu. dar oricum nu a mers cu el in oras, i'ar mie mi'e frica sa nu mi se intample si mie la fel.Acum si eu i'mi dau seama foarte putin ca da semne precum ca ar simti ceva fata de mine pentru ca o cunosc cu era inainte si cum vb cu altcineva si cum vb cu mien dar nu i'mi da prea multe de inteles, in ultima vreme ma tot cheama sa stau mai mult cu ea, sa o ajut. mai mult la nimicuri cred ca doar sa stea cu mine. niste sfaturi, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| ReasonForL0vex3 a răspuns:

thinking Eu zic sa incerci sa comunici cu ea mai mult, sa te dai pe langa ea. Pana la urma de unde stii ca prietenii tai te'au luat la misto?happy Daca si ea da semne ca te place, incearca. Daca nu merge asta e. Viata merge inaintewinking.

1 răspuns:
| LeMoN01234 a răspuns:

Intreab-o nu fi rusinos invit-o in oras ce se intampla se intampla