| Deasonyka a întrebat:

de foarte mult timp am probleme in familie si ura fata de mama. Povestea incepe asa:In urma cu 13 ani parintii mei s-au despartit si am suferit foarte mult din aceasta cauza, tata fiind un...nu mai zic eu ce care ii placeau femeile eu am fost mereu maltratat batut lasat singur in casa si nemancat.Ideea e ca nu vreau sa ma vicmizez dar am nevoie de consiliere psihologica acum am 20 de ani si sunt intr-o foarte mare depresie,in urma divortului parintilor mei mama a plecat in Italia si tata nu mai stiu nimic iar eu am fost crescut de o vecina care mi-e ca si mama de a doua, doar ca si ea ma cam maltrateaza si sunt intr-o stare foarte avansata de depresie, ba chiar am avut si tentativa de sinucidere.Ideea e ca vreau sa apelez la un psiholog bun gen Irina Petrea nu stiu daca acum se va mai face in 2013 emisiunea copii contra parinti, ideea e cum o pot contacta pe Irina Petrea am nevoie de un numar de contact o adresa ceva, tin neaparat sa apelez la serviciile ei.Care i-mi spune un numar site email unde o pot contacta dau funda!

1 răspuns:
| mario1988 a răspuns:

Pai pe facebook-ul ei Irina Petrea si iti recomand sa nu mai pui atat de mult la sufelt ai 20 de ani ai un viitor poti sa te angajezi undeva sa ajungi mare sa iti faci o casa o familie dar asta dureaza nu se face pocnind din degete mult noroc si daca vrei sa te consolez si sa vorbim id meu de mess e mario_johncena