| Yurim a întrebat:

De la ce vârstă pot trimite colete? Am auzit pe alte site-uri ca poți trimite de la 14 ani. Eu am 14 ani și 7 luni, dar nu am buletin, trebuie sa îmi schimb numele de familie. Pot sa trimit și fără buletin? Este posibil cu certificatul de naștere? Dar persoana care ridica coletul? Și ea trebuie sa aibă buletin? Mulțumesc mult pentru răspunsuri.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Numele de familie se schimba la casatorie, ceea ce la tine nu-i cazul.
La 14 ani nu ti se schimba numele, doar ti se face buletin de identitate (carte de identitate), conform certificatului de nastere.

| Yurim explică (pentru Violleta2022):

Crede-mă, trebuie sa îmi schimb numele de familie, este o problema care trebuia remediata de mulți ani, dar avea acum s-a putut face ceva...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Yurim):

Este imposibil! la varsta asta nu se poate schimba numele de familie, inca portii numele parintilor sau macar al mamei, daca- nu ai tata.
Parintii tai au obligatia sa mearga cu tine in termen de 14 zile dupa implinirea varrsteid e 14 ani, sa-ti faca buletin, altfel vor platii amenda.

| JicaContra a răspuns:

NU poti sa trimiti fara buletin!
mai ales in ziua de azi cu terorism si alte "placeri"

insa odata ce ai buletinul (si ma mir ca 7 luni dupa 14 ani inca nu il ai, in general se emite putin inainte de a implini 14 ani, asa ca du-te si scoate-ti-l) poti sa trimiti colete, nu am auzit vreo lege care sa zica, ca nu ai voie la nustiuce varsta, decat de buletin am auzit

| Tukituki a răspuns:

Nu poti. sad

| Tukituki a răspuns:

Poti ruga un parinte sa te ajute. Sau sa rogi pe un major.