Pai depinde niciodata nu e tarziu sa faci ceea ce iti doresti, modelingul cere foarta multa frumusete, deligatete, gingastie. Trebuie sa fii slaba si sa ai peste 1, 50... acum depinde si unde te duci. o sa te incete pasi scenici. si o sa fotografiezie. ai grija ca o sa te macheze foarte mult Succes
Buna!
Ca sa faci cursuri de modeling nu conteaza varsta cu cat mai devreme cu cat mai bine!
Iar ca inaltime, in general manechinele au 1. 70 (peste) dar sunt si manechine gen :Gina Pistol care are 1. 68!
Sper ca te-am ajutat!
pa, pa
Ok scuze... dar poti sa te duci de la ce ani vrei asa ca daca esti mai mica nu poti neaparat sa ai 1. 65 :p
Deci nu conteaza varsta
Conteaza daca ai un corp frumos(sa nu fi o scandura dreapta)si inaltime nu stiu daca, conteaza prea mult. Daca ai peste 1. 55 merge
Am facut si eu cursuri de modeling timp de 3 ani dar am avut un accident de masina (nu conduceam eu) si mi-am rupt glezna.Nu am mai putut continua ;*
Pai daca vrei sa devi profesionista incepi de la varsta de 5-6-7 ani eu am inceput de la 6 ani dar m-am lasat repede deci trebuie la varsta de 18 ani in jur de 1, 70 si 55-57 de kilograme
funda?
Pei eu am facut cursuri de modeling la 9 ani am avut prezentari, sedinte foto dar m-am lasat pentru ca eram copil si nu a atragea prea mult sa stau cateva ore bune la poze ma plktisem...mai bine e sa faci cand esti mai mare. app trebuie sa fii inalta trebuie sa ai masurile 90-60-90 sau pe aproape :p trebuie sa te abtii de la multe iti spun din propria eperientza profesurul meu d la modling cand ma vedea cu ceva dulce in mana mi lua si mil arunca imi veneau atuncia toţi draci imi venea sa il bat orkum BAFTA
Ioana_2144 întreabă: