anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de o bucata de vreme ma simt cam rau adica...parca imi este greata si ma doare spatele. menstruatia mi-a venit insa imi curge mai mult atunci cand sunt la baie si imi fac nevoile, atunci curge mai mult, in rest cand am absorbantul nu prea imi curge...si parca este putin mai inchisa la culoare, ma dor si picioarele ( mentionez ca am camera la etaj si urc si cobor scarile de foarte multe ori pe zi dar nu cred ca asta e motivul), am friosane din cand in cand..MA SIMT RAU! mama mi-a facut frectie cu spirt pe spate, mi-a trecut pentru o zi si dupa iar a inceput sa ma doare, ea a zis ca poate e de la menstruatie ca de la altceva nu stie de la c epoate fi.m-am si ingrasat putin..am 13 ani si imi este frica sa nu fiu insarcinata chiar daca nu am facut nimic..adica nu am facut absolut nimic, nu am avut nici un contact sexual, ma intreb daca e posibil ca sperma sa fi trecut prin haine..nu stiu. va rog sa ma ajutati, cine ma ajuta cu adevarat ii dau funda! in toate privintele va rog sa ma ajutati! va rog!

1 răspuns:
| Karolina071919 a răspuns:

De insarcinata, fi sigura ca nu esti daca nu ai avut contact sexual, deci stai linistita.Iar greata si durerile de spate sunt normale in perioada cand esti la menstruatie. Odihneste-te cateva zile, incearca sa mananci mai sanatos si sunt sigura ca o sa te simti mai bine.Te pup!