Mede zice: cum sa-ti dai seama ca-ti place? - pur si simplu trebuie sa-ti placa, asta difera de la o persoana la alta...si nu e indicat sa vezi doar frumusetea exterioara, pana la urma frumusetea interioara conteaza; cea exterioara dispare pe masura ce imbaraneste
Cum sa o abordezi? - cu un buna si un zambet pe buze ajungi departe... fara chestii de genu: esti draguta, vrei sa fim impreuna? mai bine nu fii asa direct; cel mai bine e sa o iei incet, deveniti prieteni si apoi actiune!
Buna! Pai eu sunt de parere ca nu iti faci o prietena doar asa, ca ai implinit 14 ani, si sa nu fii mai prejos decat ceilalti.Nu mai zic de faptul ca inainte nici la 18 de ani nu aveai prietena,dar stiu, s-au modernizat timpurileEu te sfatuiesc sa astepti sa apara cineva in viata ta pe care sa iubesti cu adevarat, nu sa iti cauti tu personal o iubita de care sa te desparti mai tarziu.Cine stie? Iubirea adevarata apare cand te astepti mai putinBafta!
Hey!
Ceea ce veau sa spun nu e batut in ciue dar... Eu cred ca nu trebuie a fortezi lucrurile ci sa lasi sa curga de la sine. Nu cauta sa iti faci prietena, o sa iti faci prietena atunci cand intr-adevar vei simtii nevoia, cand iti va placea de o fata foarte mult si vei vrea ca ea sa fie prietena ta. Poti sa incepi insa sa tratezi fetele altfel, cu alti ochi ca si pana acum sa zic asa. De exemplu sa vezi o fata sa ii spui ca e frumoasa, sa o saluti sa o privesti frumos (ca un adevarat gentleman) deja ai 14 ani trebuie sa incepi sa intrii in contact cu cat mai multe fete (nu contact sexual sa nu intelegem gresit), iar daca se va intampla ca o fata sa iti placa mult nimic nu te impiedica sa nu fiti impreuna.
Esti inca tinerel sa spun asa, deci nu o sa legi ceva 100% serios dar sunt chestii care sunt dragute si merita incercate, Ia-o incet tot timpul nu sarii calul niciodata, lasa fata sa vorbeasca si ea, fa-i complimente (nu exagerate si iesite din comun), intalniti-va numai amandoi, iesiti la suc film si alte chestii. Asa cred eu ca ar trebui vazute lucrurile. Multa bafta
Pur si simplu daca o vezi si iti place de ea incepi sa i zambesti, pentru ca nu stii cum va reactiona. si apoi incearca sa aflii mai multe despre ea poate vei avea noroc :d
Poi fa-ti fra repede la 14 ani e deja tarziu ai inbatranit draq... pai vezi daca iti place adica uitete si vezi ce are ( cur ...bidoane etc ) apoi du-te la ea bagate in seama daca o cunostiii e muult mai bine apoi ii spui ca o placi si ca vrei sa fii ca ea si gata bafta
Pai noi nu stim ce fete iti plac tie Pai cu o fata de care iti place trebuie sa te comporti exemplar(conteaza ce fata) : sa vorbesti cu ea ii dai o cutie de ciocolata Incerci sa vezi prin intermediul unui prieten ce baieti ii plac ei
Sa stii ca ar fi ceva frumos sa iti faci o prietena, dar sa fie o fata care sa tina sincer la tine.Ca sa iti dai seama daca iti place,implicit daca e genul tau,intreab-o chestii uzuale de genul:ce muzica prefera,ce hobby-uri are, ce gen de baiat ii place(asta ca sa vezi daca te identifici in gusturile ei la baieti), in principiu sa descoperi daca aveti gusturi comune in cat mai multe domenii.Si ca sa abordezi o fata trebuie sa-i faci complimente, dar nu din astea expirate sau ofensatoare de genul:"Frumos decolteu" sau asa ceva, am mai auzit si dastea.Trebuie sa fi politicos,sa-i vorbesti frumos si cel mai important,sa fi tu insuti! Nu te da altcineva pentru ca, la un moment dat, nu vei mai putea sa continui asa si o vei dezamagi daca va vedea ca nu esti cine pareai ca esti. Sper ca te-am ajutat.Bafta pe viitor.
Baa da vezi sa nu iei draq vreo mumie ) ai grija ia ceva la care sa ai pe ce pune mana
Ehiiii! Daca vrei cum sa nu iti faci?!?!?!?! Daca iti place o sa iti scape cate un zambet cand o sa o vezi,o sa te simti bine in preajma ei,ai vrea sa o vezi mereu! Cum sa o abordezi hmm : inainte ar trebui sa fi sigur ca si ea simte ceva pentru tine iar dupa tu sa treci la treaba!: o cauti chiar si cu cea mai banala scuza,incerci sa afli cat mai multe despre ea, glumesti cu ea, o faci sa se simta bine cu tine! iar cand crezi tu ca sti ceva ceva despre ea si iti place ii ceri daca vrea sa fie cu tine!;* sper ca te'am ajutat
Buna! e putin amuzant sa spui " ma gandesc sa-mi afc o prietena". e ca si cum atunci cand vrei se si intampla. ei bine nu. atunci cand va fi momentul suunt sigura ca va veni si prietena, si modul de abordare trebuie sa vina de la sine.sa afli ce-i place, sa fii cat mai dragut cu ea, s-o ajuti daca are nevoie s.a
Pai.ar trebui sa faci cunostinta cu ea.sa povestiti despre tot felul despre ce o pasioneaza pentru ca sunt fata si stiu gasaste-i hobby-urile si intreab-o daca are prieten si fa-i ceva complimente ca noua fetelor ne plac complimentele spor la gagici sper ca te-am ajutat
@Esmeralda: "iubirea adevarata apare cand te astepti mai putin" - perfect de acord cine s-ar fi gandit ca sta in manastur?
misauratcuviata întreabă: