| Bbbbbbbbbgfddd a întrebat:

Buna TPU de o săptămână is obsedat cu gandul ca poate is gay, de cand ma stiu Am fost atras de fete, prima mea "iubire" a fost in clasa a 3 a, mi-a placut de o colega si i-am scris si bilețel de dragoste si dupa aceea am avut atractie doar pentru fete dar de o saptamana ma tot tratez daca is gay sau nu, ma uit la poze cu baieti nude pe net si nu am erectie deloc, imi fac erectie si dupa ma uit la poze cu fete si erectia sta si daca mut la baieti erectia dispare, penisul mi se face inca si mai mic decat e cand e normal, ma tot uit la baieti sa vad daca simt ceva si nu simt nimic, cu toate astea desi am toate semnele ca is hetero tot am obsesia sa ma gandesc ca daca is gay, daca o sa devin gay daca o sa ma atraga un baiat, demult nu aveam asa temeri si am facut 8 luni de sala in care pot sa spun ca am vazut multi baieti aproape nude cand ma schimbam cu ei si nu simteam nimic (gelozie pe unii uneori) dar atat si cu toate astea tot mi-e frica ca is gay, Am citit pe net ca asta e ceva boala mentală frica asta si in cap imi tot fac fantezii si gânduri despre baieti numa sa ma testez sa ma conving ca nu is gay si deja de atatea ori m-am convins si tot la acelasi lucru ajung, mi-e frica sa ma uit la tv ca poate ma va atrage vreun baiat, Am 16 ani si multumesc pentru timpul acordat citirii acestei povesti.Intrebarea mea e, pot deveni gay? Si daca da cum evit sa devin? Si cum sa scap de frica asta? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Omule, nu îți mai face atâtea griji, chestia asta nu apare adăpostesc noapte și dacă ești gay ti-ai fi dat seama cu mult timp in urma.
Treaba e foarte simpla:
-îți plac bărbații și nu simți nimic pentru femei: ești gay
-îți plac femeile și nu simți nimic pentru bărbați: ești "straight" cum spun englezii
-îți plac și femeile și bărbații: ești bisexual
Termina cu chestia asta odată!

| PisiciHQCRLP a răspuns (pentru Bondarel99):

Cineva destept aleluia

2 răspunsuri:
| PisiciHQCRLP a răspuns:

.te nasti asa om inchis la minte... si nu esti gay daca nici macar nu ai erectie la aia.