| Claudia a întrebat:

Buna TPU sad de obicei eu sunt cea care da sfaturi dar... am o problema :d de ceva timp un prieten la care eu tin foarte mult e foarte rece cu mine straight face adica... daca un prieten de-al lui zice ca eu sunt proasta, cretina etc. nu zice nimic tace si nu ma baga in seama straight face gen ii e rusine cu mine straight face ma simt din ce in ce mai prost de fata cu el oh go on dar mi-e dor de el cand facea glume cu mine crying si tot felul. Iubesc modu lui dea fi, e vesel, copilaros, serios si saritor. dar de o saptamana ( de cand prietenu lui cel mai bun ii zice tot felul de prostii despre mine ) nu ma mai baga in seama sad. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| leonardo a răspuns:

Ai 3 variante:
1 - vorbesti cu prietenele tale cele mai bune, le expui problema si va rezulta un plan super-complicat de pus in aplicare, cu sanse de reusita zero si mari sanse ca tu sa te faci de ras
2 - il intrebi ce are de la o vreme de se poarta ca si cum i-ar fi intrat un bat in fund
3 - daca aveti calculator la scoala, intri pe TPU si ii arati fix intrebarea asta si ii zici ca ai vrea sa o ajuti pe fata aia dar nu prea ai idei si ca el cum ar proceda?winking