anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De vreo luna ma iubeste un baiat de 14-15 ani. Nu-l cunosc prea bine, prietenii mei spun sa nu ma combin cu el ca e urat, nu invata prea bine, etc. Eu sincer nu sunt de aceeasi parere ca ei, as vrea sa incerc sa vad daca ma inteleg cu el. Oare e o idee buna aceasta? Sa-i dau o mica sansa totusi?

Răspuns Câştigător
| hecamefrommetalland a răspuns:

Oricine merită o șansă, depinde de acea persoană cum o folosește, ignoră ce spun prietenii și sari(metaforic).

3 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Intai cunoaste-l.
Pa, pa.
Iti doresc mult succes.

| Dlkee a răspuns:

Eu zic ca trebuie sa-ti asculti inima, si in primul rand tie trebuie sa-ti placa de el, nu prietenilor tai, ca pana la urma tu stai cu el nu ei happy

| Alex2500 a răspuns:

In general, părintii și prietenii vad opusul a ceea ce vezi tu. Asta s-a întâmplat și cu o prietena de-a mea, însa băiatul de care ii plăcea era mai mare decât ea. Desigur, în final s-au despărțit pentru ca s-a dovedit a fi un bădăran care umbla cu doua fete în același timp.

Poți sa încerci sa ai o relație cu el, însa ai grija cu sentimentele ce le poți avea pentru el pentru ca mai apoi sa nu suferi. Prietena mea și acum se mai gândește la acel băiat și încă nu a reușit sa aibă o alta relație pentru ca are senzația ca fostul era 'bărbatul perfect'

Succes și ai grija!